UFC

Topuria otkrio kome nikada neće dati priliku za pojas ukoliko postane prvak: Evo koju trojicu boraca je pozvao da se umirove

Ilia Topuria

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Topuria iz dana u dan pokazuje koliko je siguran u sebe, no to i mora biti ukoliko ikada želi postati prvakom

Ilia Topuria je jedan od boraca kojemu samopouzdanja nikako ne nedostaje, a to možemo vidjeti u medijima gotovo svaki dan. Ilia djeluje kao da nema niti mrvicu sumnje u svoju pobjedu nad prvakom Volkanovskim, no ruku na srce, ukoliko to uistinu želi učiniti, ništa manje od ovoga si ne može dopustiti.

Već je Topuria počeo govoriti o protivnicima nakon Volkanovskog. Tako je već nekoliko puta prozvao Conora McGreogra, a govorio je i o svojoj prvoj obrani titule. Iako ne zna protiv koga bi to bilo, jučer je rekao kome nikada neće dati priliku:

‘‘Ja bih trebao prebiti nekoga koga je Volkanovski pobijedio tri puta? Kako? Max Holloway, Brian Ortega, Yair Rodriguez. Svi vi. Svi se možete komotno umiroviti, niti jednom od vas nikada neću dati priliku da napadnete titulu. Volkanovskog ću pobijediti na način da nitko neće tražiti revanš nakon toga‘‘, rekao je Topuria u ‘‘The MMA Houru‘‘, a zatim nastavio:

‘‘Ne znam protiv koga bih branio titulu. UFC to zna puno bolje od mene i ne vjerujem da će mi uopće nuditi Hollowayja ili bilo koga od ovih imena koja sam rekao. Vidjet ćemo. U potpunosti sam fokusiran na ovu nadolazeću borbu, a vidjet ćemo što budućnost nosi za mene.‘‘

Topuria iz dana u dan pokazuje koliko je siguran u sebe, no to i mora biti ukoliko ikada želi postati prvakom. Dobra stvar je što u svom ‘‘trash talku‘‘ ne prelazi granice i što bira sredstva, što će fanovi zasigurno prepoznati. No, protiv Volkanovskog će mu trebati i više od samopouzdanja.

Linker
26. travanj 2024 06:43