UFC

Volkanovski obećao da će Topuriu naučiti lekciju: ‘To će biti prizemljenje, njegovo vrijeme još uvijek nije došlo‘

Alexander Volkanovski 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Puno je onih koji Volkanovskog otpisuju nakon poraza od Makhacheva, no kao da zaboravljaju o kakvom se borcu radi

Puno toga je izgovorio Ilia Topuria u posljednjih nekoliko tjedana kako se približava UFC 298 i njegov meč protiv prvaka Alexandera Volkanovskog. Mladi Topuira prepun je samopouzdanja i djeluje kao da niti malo ne dvoji svoju pobjedu, a to je mentalitet kojeg je potrebno imati u tom sportu.

Doduše, takve riječi je potrebno potkrijepiti i u kavezu, te tu dolazimo do nešto težeg dijela posla. Volkanovski je svjestan svega što je Topuria govorio u posljednje vrijeme, tako da mu je obećao očitati lekciju.

‘‘Ovo će mu biti prizemljujuće iskustvo, i to ne samo za njega, nego za puno ljudi. Puno ljudi meni pokušava govoriti kako bih trebao živjeti svoj život, da se ne bih trebao vraćati tako brzo, ali to vjerojatno rade jer im je stalo. Vidjet ćete me za nekoliko dana. Nešto se dogodi i svi mi pokušavate govoriti kako bih trebao živjeti? Moram ljude podsjetiti na neke stvari i prizemljiti ovog tipa‘‘, rekao je Volkanovski na Adesanyinom YouTube kanalu.

‘‘Ovo će biti lekcija. Doći ću tamo, naučiti ga lekciju, bit će mu to prizemljenje jer njegovo vrijeme još uvijek nije došlo. Ovo je teška ljubav, sve to govorim iz poštovanja, ali ovo je teška ljubav‘‘, dodao je.

Puno je onih koji Volkanovskog otpisuju nakon poraza od Makhacheva, no kao da zaboravljaju o kakvom se borcu radi. Naravno, postoji mogućnost da Volkanovski izlazi iz svog ‘‘primea‘‘, no više ćemo znati idućega tjedna nakon UFC 298 priredbe i njegovog meča protiv Topurie. 17. veljače je meč na rasporedu, tako da jedva čekamo!

Linker
03. svibanj 2024 00:05