UFC

Topuria pun samopouzdanja uoči Volkanovskog: ‘Vidim se kako ga nokautiram u prvoj rundi. Ugasit ću mu svjetla!‘

Ilia Topuria

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘‘El Matador‘ je uvjeren kako će zasjesti na tron perolake divizije

Manje od dva tjedna dijeli nas od UFC 298 priredbe u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države), koju će 18. veljače predvoditi okršaj Aleksandra Volkanovskog i Ilije Topurije za titulu perolake divizije. Bit će to povratak popularnog "Volka" u njegovu kategoriju nakon ponovnog "izleta" u "lightweight" gdje je, drugi puta, izgubio od Islama Makhacheva u meču za pojas. Iskre na relaciji između aktualnog "featherweight" prvaka i trećeg izazivača frcaju već neko vrijeme, a Topuria je u svom posljednjem javnom istupu ponovno demonstrirao visoku dozu samopouzdanja i najavio kako će od australskog borca preuzeti tron perolake divizije.

"Vidim se kako ga završavam u prvoj rundi - nokautom. Ugasit ću mu svjetla", rekao je "El Matador" za UFC Español, pa nastavio: "Iskustvo je na njegovoj strani, ali mlada krv je na mojoj. Ovo je moj trenutak. Božji tajming je savršen i On me pripremio za ovaj trenutak. Neće biti neuspjeha".

Kratko se Topuria osvrnuo i na svoj pripremni kamp za najvažniji meč u dosadašnjoj karijeri. Kaže da je većina posla obavljena i da je zadovoljan pripremnim procesom.

"Neću reći da je to bio najteži kamp jer je svaki kojeg radimo težak, ali reći ću da je bio najprofesionalniji. Napravili smo duboku analizu mog protivnika i spremni smo za borbu", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 23:06