UFC

Trener Chrisa Weidmana priznao da strahuje da će se u subotu opet onako strašno ozlijediti: ‘To je kao bionička noga‘

Chris Weidman vs. Uriah Hall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Weidmana ove subote čeka Brad Tavares, te neovisno o pobjedniku, nadamo se kako uistinu opet neće ozlijediti tu nogu

Bivši prvak srednje kategorije i apsolutna legenda MMA sporta se ove subote vraća u kavez nakon gotovo dvije i pol godine pauze. Radi se, naravno, o Chrisu Weidmanu koji je pauzirao zbog jezivog loma noge koji je doživio u svom trenutno posljednjem nastupu. Bilo je to u četvrtom mjesecu protiv Uriaha Halla, a izgleda da je 39-godišnji Weidman spreman za borbu.

Međutim, njegov trener Ray Longo ipak strahuje od ponavljanje iste ozljede. Vidio je to iz neposredne blizine te mu je to sigurno bio potresan scenarij, tako da je za CBS Sports priznao da strahuje da će se isto dogoditi opet.

‘‘Malo sam nervozan. Nervozan sam oko ozljede jer ukoliko se bude borio onako kako mi želimo, to će značiti da će morati tom nogom uništiti tog lika. A mogao bi jer je on taj tip. Ja jednostavno… Ne znam, prijeći ću preko toga nekako. Ubilo bi me da opet ozlijedi tu nogu tako‘‘, rekao je Longo.

‘‘To je nekako kao bionička noga sada. Udarao je njom u dvorani, ali nije išao direktno nekome u potkoljenicu. To je bilo na vreći. On je u prošlosti bio veliki udarač nogama, ali u UFC-u to nije pokazivao. S tim udarcem je rušio brojne likove u dvorani. Lagao bih da nisam nervozan jer ne želim da se opet tako ozlijedi‘‘, dodao je.

Weidmana ove subote čeka Brad Tavares, te neovisno o pobjedniku, nadamo se kako uistinu opet neće ozlijediti tu nogu. Chris ima 39 godina i sigurno je u zalazu svoje karijere, tako da ne bi bilo lijepo vidjeti onaj scenarij još jednom.

Linker
24. travanj 2024 20:30