UFC

Trener se ispričao zbog načina na koji je vodio Aspen Ladd u borbi protiv Durmont

Aspen Ladd i Jim West
 Instagram (UFC on BT Sport)
Jim West privukao je dosta pažnje oštrim kritiziranjem svoje borkinje između rundi

Aspen Ladd poprilično je glatko izgubila od Norme Durmont proteklog vikenda. Jedna od glavnih tema bio je njen trener i partner Jim West. On je bio poprilično uzrujan njenim izdanjem te je postajao sve grublji sa svojim savjetima i kritikama između rundi. Nije Westu bilo jasno što Aspen radi i zašto ne pokazuje nikakvu želju za pobjedom. Međutim, njegov ton i način izražavanja podijelio je publiku.

Neki smatraju da je trener radio dobar posao te je pokušavao ''probuditi'' Ladd koja je uistinu bila prepasivna. Međutim, postoje i oni poput Mieshe Tate koja je putem svog Twitter profila kritizirala Westa. Bivša UFC-ova prvakinja izjavila je kako se radi o zlostavljanju, no jedan od njenih pratitelja izjavio je kako se ista stvar dogodila i prošlu borbu, a tada je Ladd nokautirala Yanu Kunitskayju. Miesha Tate tvrdi kako zasluge za to ne pripadaju treneru.

''Ona bi to učinila i bez njega (bez Jima Westa) jer to je ono što ona jeste. On će preuzimati zasluge za njene pobjede, no neće i za poraze. Vjerujte mi, ona može podnositi ovo zlostavljanje sve do neke granice, a onda će joj slomiti duh.'', napisala je Tate.

Jim West obratio se putem svog Instagrama te se osvrnuo i na način kojim je vodio svoju borkinju i djevojku tokom borbe protiv Durmont.

''Večeras nije bila naša noć. Puno puta smo imali našu noć, ali ne i večeras. Sebe krivim. Iako možda nije moja krivica, ali ovo nije nešto o čemu se raspravlja. Preuzimam svu krivnju. Istina, nakon prvih par rundi, možda sam bio preoštar, ali ja poznajem Aspen i znam da razgovori o tehničkim elementima nisu u igri u trenutku kada je izgubila sve tri runde. Neovisno o tome, žao mi je iz dubine srca i pokušat ću biti bolji svaki idući puta.'', napisao je West.

Linker
19. travanj 2024 19:44