UFC

Tsarukyan se za Makhacheva želi spremati s - Khamzatom Chimaevim?: ‘Građen je slično kao Islam‘

Arman Tsarukyan, Khamzat Chimaev

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia, Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Tsarukyan vjerojatno sam najbolje zna tko bi mu mogao biti najbolji sparing partner za pripreme za Islama, a je li to uistinu Chimaev, vidjet ćemo ukoliko prihvati Tsarukyanov poziv.

Iako UFC to još službeno nije najavio, Arman Tsarukyan trebao bi biti sljedeći izazivač u lakoj kategoriji, odnosno sljedeći protivnik prvaka Islama Makhacheva. Prije svega toga, Tsarukyan mora odraditi suspenziju od devet mjeseci, koju je zaradio na svom posljednjem nastupu, odnosno netom prije njega kada je udario fana koji ga je provocirao.

Za očekivati je da će se dvojac boriti krajem ove godine, a to će im biti međusobno drugi meč. U prvom je slavio Makhachev te je to bio UFC debi za Tsarukyana, no od toga je prošlo dosta vremena. Arman je rekao kako ima ideju da za ovaj meč trenira s Khamzatom Chimaevim, jer je po njemu slične građe kao Islam:

‘‘Da budem iskren, ako Khamzat bude ovdje i ako bude dostupan, sigurno bih želio trenirati s njim. Pogotovo s obzirom da je visok i da također može raditi iz kontra garda. Definitivno ću ga pitati za pomoć i da radi sa mnom. Ako ne odbije, bit će odlična stvar trenirati s njim jer je u biti on građen dosta slično kao Islam‘‘, rekao je Tsarukyan u nedavnom intervjuu za Sport24.

‘‘Islam je previše ‘nahajpan‘. Oni tamo misle da su nepobjedivi, ali oni su isti kao i svi drugi. Ja to definitivno mogu učiniti‘‘.

Tsarukyan vjerojatno sam najbolje zna tko bi mu mogao biti najbolji sparing partner za pripreme za Islama, a je li to uistinu Chimaev, vidjet ćemo ukoliko prihvati Tsarukyanov poziv. Također, vidjet ćemo i kako će nakon toga Arman izgledati u navedenom meču.

Linker
01. rujan 2024 18:44