UFC

Twitter prepucavanja se nastavljaju: Vettori nasrnuo na Conora zbog prozivanja Dariusha

 Marvin Vettori 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Red boraca koji prozivaju McGregora sve je dulji

Bivši izazivač za pojas srednje kategorije Marvin Vettori nije baš bio presretan činjenicom da se slavni Irac obrušio na njegovog prijatelja Beneila Dariusha. On je siguran u to kako se Conor ne bi dobro proveo u njihovom međusobnom dvoboju. Podsjetimo se, prije nekoliko dana Beneil Dariush verbalno je napao Charlesa Oliveiru zbog prozivanja Conora McGregora na meč, te je za The Fighter vs. The Writer prokomentirao cijelu situaciju.

"On priča o tome da se želi boriti s Conorom McGregorom, a istovremeno govori o tome kako njemu nisu dali priliku za naslov kada je bio među top pet boraca. Nas dvojica smo se trebali boriti u listopadu (10. mjesec) 2020. godine. Imam ugovor kao dokaz, mogu i fotografiju pokazati. On je odustao od borbe, a onda se nekoliko mjeseci kasnije borio protiv Tonyja Fergusona."

Zatim se osvrnuo na činjenicu da trenutno postoje on i Makhachev kao dva logična izbora za prvog izazivača, ali Charles se ipak odlučio prozvati Conora.

"Ja razumijem da mediji igraju svoju ulogu, da UFC igra svoju ulogu, ali od njega stvarno nisam očekivao da ganja zlatnu koku, to je super frustrirajuće. Imaš dva očigledna izazivača pred sobom, a ti prozivaš zlatnu koku. Nitko niti ne zna kada će se Conor ponovno boriti. Možda se uopće niti neće boriti ove godine. To što radiš nema smisla."

Unatoč tome što Dariush trenutno ima sedam pobjeda u nizu, a Makhachev čak devet, sve je izglednije kako će se za pojas boriti upravo McGregor koji u posljednja četiri meča ima tri poraza. Novac otvara sva vrata, a Oliveiri je također u cilju financijski osigurati sebe i svoju obitelj. Conor je konačno odlučio odgovoriti na ovakvu prozivku u kojoj je potpuno jasno kako nije najveći fan Beneila Dariusha.

"Beneil Dariush je najveći nitkov u kompaniji."

Nedugo zatim Conor je obrisao svoju objavu, ali ona je ostala dovoljno dugo da bude prenesena do očiju fanova. Marvin Vettori ovu je priliku iskoristio da obrani svog prijatelja, a da pritom pošteno spusti slavnome Ircu.

"Kakva kujica. Ti ne bi izdržao dvije minute protiv Beneilda i to je činjenica. Ti si smeće i nadam se da se vidimo uskoro."

Vettori može slobodno stati u red, jer Conor trenutno ima i previše prozivki od raznih boraca.

Linker
16. travanj 2024 17:59