UFC

(VIDEO) Marvin Vettori: ‘Rockhold će izgubiti i tih nekoliko moždanih stanica koje su mu ostale‘

Marvin Vettori

 Screenshot (youtube, Helen Yee Sports)
Ne vjeruje da će Rockhold dobro proći

Izgleda da Marvin Vettori smatra kako su najbolji dani već odavno iza veterana i bivšeg prvaka srednje kategorije, Lukea Rockholda. Također smatra kako Rockhold radi veliku grešku vraćajući se iz mirovine i pritom prihvaćajući borbu protiv Paula Coste.

Inače, Rockhold se nije borio još od 2019. godine kada je nokautiran od strane Jana Blachowicza na UFC 239 priredbi, a prije toga ga je nokautirao Yoel Romero na UFC 221 priredbi. 37-godišnji veteran MMA sporta vjeruje da u njemu još uvijek ima želje i volje za povratkom na pobjedničke staze, no Vettori se s tim nikako ne slaže.

Ruku na srce, Vettori iz prve ruke zna koliko je zapravo Paulo Costa opasan. Iako ga je pobijedio sudačkom odlukom nakon pet rundi, osjetio je snagu koju 'Borrachinha' posjeduje te je istaknuo kako misli da Rockholdova brada to jednostavno neće izdržati.

Vettori prognozira težak poraz Rockholda i definitivnu mirovinu iz MMA sporta: ''Vidim da će Luke Rockhold izgubiti i tih nekoliko moždanih stanica koje su mu ostale, i spavat će nekoliko minuta. Ali da, to su dva tipa koja nemaju previše toga za izgubiti tako da ta borba čak i ima smisla.'', rekao je Vettori.

UFC 278 održava se 20. kolovoza (osmi mjesec) na za sad još uvijek nepoznatoj lokaciji, a hoće li se Vettorijeve prognoze ostvariti, saznat ćemo tad.

Linker
20. travanj 2024 07:29