UFC

Tyson Pedro pojasnio što ga je posebno motiviralo u meču protiv Turkalja: ‘Htio sam ga dodatno ozlijediti‘

Tyson Pedro

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Australski poluteškaš ostao je uvrijeđen nakon jedne od izjava švedskog borca

Poprilično uvjerljivo slavio je Tyson Pedro protekli vikend na UFC 293 eventu u meču protiv Antona Turkalja. Šveđanin hrvatskih korijena izdržao je nešto više od dvije minute u kavezu s Pedrom, a Pedro je slavio nokautom.

Turkalju je to treći uzastopni poraz i lako je moguće da će to biti i njegov posljednji meč unutar UFC-a. Nije Turkalj dobro izgledao niti u jednom od ta tri meča, a dvaput je poražen prekidom u prvoj rundi. U meč protiv Tysona Pedra ušao je prepun samopouzdanja, a jednom od svojih izjava zapravo je razbjesnio Pedra i samo je dao dodatni motiv opasnom Australcu.

Naime, u tjednu uoči borbe, Anton Turkalj na konferenciji za medije dobio je upit u svom nadimku ‘‘The Pleasure Man‘‘, što bi u prijevodu značilo ‘‘Čovjek koji pruža zadovoljstvo‘‘. Turkalj je nadimak pojasnio na pomalo nepristojan način.

‘‘Najbolje da pitate Tysona Pedra nakon borbe ili pitaj svoju ženu.‘‘, poručio je Turkalj Mikeu Bohnu s MMA Junkieja.

Tyson Pedro nije bio siguran je li Turkalj aludirao na njegovu ženu ili na suprugu osobe koja je Turkalju postavila pitanje. Iako nesiguran po tom pitanju, Pedra je samo dodatno motivirala Antonova izjava.

‘‘Prvo sam pomislio da je spomenuo moju ženu i odmah sam pomislio kako ću mu nauditi. Zato sam bio ljut kad me sudac maknuo s njega, htio sam ga dodatno ozlijediti. Ne znam, možda je on pogriješio i možda je pričao o tvojoj ženi. Ali dva dana uoči meča razmišljao sam samo o tome kako ću mu nauditi jer je pričao o mojoj ženi. Žao mi je ako je on zapravo pričao o tvojoj ženi.‘‘, rekao je Pedro u razgovoru s Mikeom Bohnom.

Turkalj je očito na bolan način naučio da ne bi trebao spominjati tuđe žene, neovisno o tome je li mislio na Bohnovu ili Pedrovu suprugu.

Linker
03. svibanj 2024 02:56