UFC

UFC 256 u istom danu izgubio i dobio jednu borbu za naslov prvaka: 'Nadam se da si dobro...'

Dana White
 Screenshot (YouTube)
Velike promjene pogodile su UFC-ov event u prosincu

Kako stvari stoje, Petr Yan morao se povući s UFC 256 priredbe što bi značilo da je njegov meč s Aljamainom Sterlingom odgođen za neko bolje vrijeme.

Kako javljaju brojni američki i ruski mediji, aktualni prvak iz bantam kategorije zbog privatnih je razloga otkazao nastup na eventu koji se 12. prosinca održava u Las Vegasu.

Sherdog javlja da će UFC pokušati novi datum pronaći u veljači, no više informacija o tome što se dogodilo s Yanom u ovim trenucima nije poznato.

"Sve se događa s razlogom. Nadam se da je sve u redu s tobom i tvojom obitelji. Petr, mi ćemo naš posao odraditi onda kada budeš 100 posto fokusiran i spreman da fanovima priuštimo najbolji mogući šou. Vidimo se uskoro", glasila je poruka koju je izazivač Sterling preko Twittera poslao UFC-ovom prvaku.

UFC 256 je, podsjetimo, nedavno ostao i bez borbe Amande Nunes i Megan Anderson, ali je u nedjelju dobio jedan novi pojasa vrijedan okršaj.

Naime, nedugo nakon završetka UFC-a 255, Dana White je otkrio da će već za prosinac pokušati ugovoriti novi meč Deivesona Figueireda koji je u nedjelju obranio titulu tako što je za manje od dvije minute svladao Alexa Pereza.

Odmah se i znalo da bi idući izazivač u muha kategoriji trebao biti Meksikanac Brandon Moreno, koji je na istoj priredbi prekidom u prvoj rundi svladao Brandona Royvala.

ESPN je nedugo nakon Whiteove objave javio da su i prvak i izazivač verbalno pristali nastupiti manje od mjesec dana nakon njihovih još uvijek svježih pobjeda.

Borbe koje možemo očekivati na UFC-u 256:

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno

Tony Ferguson vs. Charles Oliveira

Dwight Grant vs. Li Jingliang

Ronaldo Souza vs. Marvin Vettori

Angela Hill vs. Tecia Torres

Mackenzie Dern vs. Virna Jandiroba

Omari Akhmedov vs. TBA

Serghei Spivac vs. Jared Vanderaa

Dalcha Lungiambula vs. Karl Roberson

Peter Barrett vs. Chase Hooper

Billy Quarantillo vs. Gavin Tucker

Andrea Lee vs. Gillian Robertson

Rafael Fiziev vs. Renato Moicano

Linker
15. travanj 2024 06:35