UFC

UFC 287 bogatiji za okršaj dvojice rangiranih velteraša: Michaela Chiesu čeka kineski nokauter

Michael Chiesa

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
U isto vrijeme je objavljeno da je Cody Garbrandt dobio zamjenskog protivnika za UFC 285 priredbu, tako da nas čeka dosta toga u narednim mjesecima

UFC 287 se ozbiljno popunjava, a sinoć su došle vijesti kako je dogovorena još jedna odlična borba u velter kategoriji. Glavne zvijezde priredbe će svakako biti Israel Adesanya i Alex Pereira u njihovoj međusobno četvrtoj borbi, ali drugoj u UFC-u samo nekoliko mjeseci nakon što je Pereira uzeo Adesanyi pojas u srednjoj kategoriji.

Li Jingliang i Michael Chiesa će također odmjeriti snage na ovoj odličnoj priredbi, a obojici će pobjeda uistinu trebati i biti od velikog značenja. Michael Chiesa je u UFC-u još od 2012. godine te je u svojoj karijeri imao dosta uspona i padova. Prvo bi zaredao par dobrih pobjeda, a onda bi mu se niz prekinuo sa dva vezana poraza, što je slučaj i posljednjih nekoliko godina.

Chiesa je od 2018. zaredao pobjede protiv Carlosa Condita, Diega Sancheza, Rafaela dos Anjosa i Neila Magnyja, a zatim su ga pobijedili Vicente Luque i Sean Brady. U 2022. Chiesa nije nastupio niti jednom, tako da će oko godina i pol proći između posljednja dva nastupa.

S druge strane Jingliang ima tri poraza u posljednjih pet nastupa, a u trenutno posljednjem je poražen od Daniela Rodrigueza. Bio mu je to drugi nastup u 2022., a u prvom je svladao Muslima Salikhova tehničkim nokautom. Gubio je još od Khamzata Chimaeva i Neila Magnyja, a pobijedio je i Santiaga Ponzinibbia.

U isto vrijeme su objavljene neke izmjene i za UFC 285 priredbu, a radi se o protivniku za Codyja Garbrandta. Julio Arce se povukao iz borbe zbog ozljede, a kao zamjena će uskočiti Trevin Jones. Čeka nas puno odličnih borbi u UFC-u u sljedećim mjesecima.

Linker
22. travanj 2024 09:26