UFC

UFC 293 upravo je doživio veliki udarac: Kai Kara-France se povukao iz borbe protiv Manela Kapea

Kai Kara-France 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Naravno, postoji mogućnost da UFC Kapeu pronađe novog protivnika s obzirom da je do priredbe ostalo dvadesetak dana

Idućega se mjeseca, točnije 9.9. održava UFC 293 priredba koju će predvoditi borba za titulu u srednjoj kategoriji između Israela Adesanye i Seana Stricklanda. Priredba je obećavala jojš nekoliko vrlo zanimljivih borbi, a među njima je svakako bila i ona između Kaija Kara-Francea i Manela Kapea.

Međutim, ta borba je otpala s priredbe u Australiji te ju na UFC 293 ipak nećemo gledati. Kai Kara-France se jučer obratio putem svog Instagram profila gdje je obznanio kako je bio prisiljen povući se iz ove borbe, a razlog je potres mozga koji je zadobio na jednom od treninga.

‘‘Nažalost, morao sam se povući iz svoje iduće borbe u Sydneyju na UFC 293 priredbi. Zadobio sam potres mozga na treningu ovog vikenda. Razgovarao sam sa svojim trenerima i sa svojom obitelji, i svi oni misle da je ovo ispravna odluka jer je zdravlje na prvom mjestu. Samo se želim ispričati svim prijateljima i obitelji koji su kupili karte, organizirali letove, smještaje i sve ostalo. Svim fanovima koji su me željeli gledati uživo. Tužan sam što neću moći biti dio ove priredbe‘‘, rekao je Kara-France na svom Instagram profilu.

Ovo je trebala biti dosta bitna borba za UFC-ovu muha kategoriju. Kara-France je trenutno peti na službenoj rang ljestvici, dok je Manel Kape deseti. Bila je ovo važna borba i za samog Kara-Francea jer je trenutno zaredao dva poraza te se pod svaku cijenu sada želi vratiti pobjedama.

Manel Kape je htio preko njega doći do samog vrha divizije, no izgleda da će morati pričekati drugi datum. Naravno, postoji mogućnost da mu UFC pronađe novog protivnika s obzirom da je do priredbe ostalo dvadesetak dana.

Linker
02. svibanj 2024 23:11