UFC

UFC do petka nije imao ‘main event‘ za UFC 300, Hill otkriva: ‘Dana me nazvao i objasnio situaciju, prihvatio sam‘

Jamahal Hill

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC 300 će sigurno biti zanimljiva priredba, no sama činjenica da do petka nisu imali ‘‘main event‘‘, jako puno toga govori

Kada se sve zbroji i oduzme, UFC 300 ima dobar ‘‘card‘‘. Međutim, to nije ni blizu onoga što su mjesecima najavljivali reklamirali ga kao najbolji ‘‘card‘‘ u povijesti. Ovo nije ni blizu najbolja priredba u povijesti UFC-a, a Jamahal Hill je jučer otkrio neke zanimljive informacije.

Da, sada je jasno da je UFC-u ‘‘gorjelo pod nogama‘‘ kada je u pitanju UFC 300. Jamahal Hill je nakon priredbe ove subote izjavio kako ga je Dana White nazvao u petak, dakle prije nekoliko dana, te da je tek tad dogovoren ‘‘main event‘‘.

‘‘Svi žele biti na UFC 300, ali iskreno, to nije bilo na mom radaru do jučer. Ne želim lagati. Dana me nazvao i objasnio mi situaciju… Dakle, jednostavno, situacija je takva da su trebali ‘main event‘. Trebali su riješiti neke stvari, ali htjeli su mene i Alexa. To su željeli, a ljudi također to žele tako da ima smisla‘‘, rekao je Hill Aaronu Bronsteteru.

‘‘Veselim se tom izazovu, a Alex je svima postao ogroman izazov. Učinio je velike stvari, uzeo dva UFC pojasa u samo sedam borbi, najbrže ikad. Želim doći tamo i vidjeti kako ću izgledati protiv njega. Ovo mi znači puno, a značilo bi mi da su me samo i razmatrali, a ne još i uzeli‘‘, dodao je.

UFC 300 će sigurno biti zanimljiva priredba, no sama činjenica da do petka nisu imali ‘‘main event‘‘, jako puno toga govori. UFC 298 je bio odličan kao što će biti i UFC 299, a na njima su ‘‘ispucali‘‘ dosta imena koja bi možda bila bolja za 300.

Linker
17. svibanj 2024 00:10