UFC

Dana White pokušao opravdati ‘main event‘ UFC 300 priredbe: ‘Nemate pojma što se događa iza kulisa‘

Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Pereira i Hill će zasigurno pružiti jedan fenomenalan meč, no teško se oteti dojmu da su tu stavljeni u nedostatku boljih opcija

Šuškalo se da bi UFC 300 mogao predvoditi Conor McGregor, kasnije se govorilo o Jonu Jonesu, a nije rijedak slučaj bio da se spominjao povratak Brocka Lesnara ili Ronde Rousey. Međutim, jutros je Dana White službeno potvrdio kako će UFC 300 predvoditi Alex Pereira i Jamahal Hill.

Gotovo da nema fana koji nije ostao razočaran, a UFC snosi krivicu jer već mjesecima rade na pumpanju ‘‘hypea‘‘ oko ove priredbe. Iako je priredba jako dobra, nije ni blizu onome što su mjesecima najavljivali. Kako god, Dana je pokušao opravdati sebe i UFC:

‘‘Imali smo tri strašne priredbe prije 300, a u ovom poslu se svašta može dogoditi i vi se sa svime morate izboriti. Nemate pojma što se događa iza kulisa. O UFC 300 govorimo već dugo vremena, a pokušavamo na njega staviti najbolje borbe koje možemo. Imamo još dva meča za dogovoriti za ovu priredbu‘‘, započeo je jutros na press konferenciji.

‘‘Alex Pereira je zaslužio ovo jer je tako brzo došao do titule u dvije različite kategorije. To je tip koji je došao iz drugog sporta i svejedno je uspio to što je uspio. Israel Adesanya je to također napravio, ali Alex je to učinio brže i to u dvije težinske kategorije‘‘, dodao je.

Pereira i Hill će zasigurno pružiti jedan fenomenalan meč, no teško se oteti dojmu da su tu stavljeni u nedostatku boljih opcija. Puno većih imena je bilo u igri, no izgleda da će UFC podbaciti kada je u pitanju njihova jubilarna priredba, barem što se tiče onoga što su prethodno najavljivali.

Linker
16. travanj 2024 15:04