UFC

UFC ima plan: Masvidalu stiže zamjena za Diaza? Jednom bi se borcu mogla ispuniti velika želja!

Jorge Masvidal
 screenshot/Youtube
Čini se da ljudi iz UFC-a već imaju moguću zamjenu za Natea Diaza...

Ako ćemo vjerovati napisima brojnih borilačkih medija, koji se redom pozivaju na Chisangu Malatu, novinara DExpress Sporta i Daily Star Sporta, UFC ima rezervu u Leonu Edwardsu.

Izgleda da ova zamjena nije izmišljena 'preko noći'. Naime, UFC je navodno Edwardsu platio da bude u treningu i pripravnosti ako se pojavi potreba za njegovim uslugama na UFC 244 priredbi.

Diaz je već dao do znanja kakav je njegov stav. On tvrdi da je nevin, ali se ne želi boriti dok se ne raščisti čitav nered. S druge strane, Masvidal vjeruje Diazu i javno poručuje da za njega borba nije propala.

Ako kojim slučajem zaista dođe do otkazivanja jednog od najiščekivanijih okršaja godine, Edwards zvuči kao logična zamjena.

Podsjetimo, Masvidal i Edwards imali su u ožujku vlastiti okršaj u 'backstageu' nakon UFC-ove priredbe koja održala u Londonu. Jorge je te večeri brutalno nokautirao Darrena Tilla, dok je Leon svladao Gunnara Nelsona i tako stigao do osme uzastopne pobjede.

Nakon priredbe je 'Rocky' tražio probleme i dobacivanjima pokušao već tada ugovoriti meč s Masvidalom. Jorge je zbog svega prekinuo intervju koji je davao u tim trenucima, zatim prišao Edwardsu te zadao nekoliko udaraca, ili vam popularni 'three-piece and a soda', kako bi pokazao da s njim nema šale.

Naglasimo da u trenucima pisanja ovog članka borba Masvidala i Diaza, koja bi se trebala održati 2. studenog u New Yorku, još uvijek nije službeno otkazana.

Reakcija UFC-a se također još uvijek čeka.

Linker
28. travanj 2024 07:42