UFC

UFC izbacio sjajne plakate za evente u New Jerseyu, Kini i Urugvaju

Covington vs. Lawler
Tri nadolazeća UFC eventa koji će se održati u kolovozu dobili su svoje službene plakate. Radi se o UFC on ESPN 5 kojeg predvode Robbie Lawler i Colby Covington te o eventima u Kini i Urugvaju koji donose borbe za titulu dvije ženske kategorije.

UFC on ESPN 5 održava se 3. kolovoza u Newarku, najvećem gradu savezne države New Jersey i donosi duel bivših timskih kolega koji su postali rivali. Nema sumnje kako između Robbieja Lawlera i Colbyja Covingtona neće biti previše prisnosti, a taj dojam također daje ovaj odlično osmišljeni i dizajnirani plakat. Na istom eventu pratit ćemo treći UFC nastup člana Cro Copa tima, Darka Stošića.

Nakon toga svoju objavu dočekali su plakati za dva eventa na dva različita kraja svijeta. 10. kolovoza titulu prvakinje muha kategorije branit će Valentina Shevchenko i to borbom protiv Liz Carmouche u Urugvaju. Upravo zastava zemlje domaćina zajedno sa sudionicama glavne borbe dominira na ovom plakatu.

Posljednji plakat je onaj za event koji će se održati posljednjeg dana kolovoza. Jessica Andrade krenut će u obranu titule prvakinje slamka kategorije i to na gostujućem terenu protiv Weili Zhang. Kineskinja je spremna šokirati svijet i dokazati kako joj ovaj "title shot" nije poklonjen. Pogledajte i taj vrlo zanimljiv plakat.

Linker
16. travanj 2024 03:16