UFC

UFC je Tysonu Furyju poslao službenu ponudu za ‘hibridnu‘ borbu protiv Jona Jonesa

Fury i Jones

 Justin Renfroe/Zuma Press/Profimedia, Instagram (tyson Fury)
Iako od toga vrlo vjerojatno nema ništa, Dana ovime vjerojatno pokušava Ngannouu pokazati ‘‘tko je glavni‘‘

Dosta često se u posljednje vrijeme može čuti za plan Tysona Furyja, a to je da ove godine odradi jedan meč i to u dvanaestom mjesecu. Bilo bi to točno godinu dana od njegovog posljednjeg nastupa, ali protivnika i dalje nema. Prozivao se s brojnim boksačima i MMA borcima, ali za sada nema nikakvih novosti.

Dana White u posljednje vrijeme intenzivno radi na kampanji za meč između Furyja i Jonesa. Vjerojatno je to način da malo i napakosti svojoj bivšoj uzdanici Ngannouu, a izgleda da je poduzeo i konkretne korake. Fury je potvrdio da je dobio i službenu ponudu od UFC-a:

‘‘Već sam razgovarao s Ngannouom o hibridnoj borbi. Trenutno razgovaram s UFC-om o istoj takvoj borbi s Jonom Jonesom. Jučer sam dobio i službenu ponudu od UFC-a. Tako da, nikad ne znate što se može dogoditi. Jedno je sigurno, a to je da je budućnost svijetla. Imam jako puno opcija, a izgledno je da ću uskoro dobiti pravog boksačkog protivnika‘‘, rekao je Fury za Twitter Spaces.

Dana White je neki dan rekao kako se današnji boks svodi samo na borbe koje privlače pažnju bez nekog sportskog značaja i da on nije zainteresiran za takve stvari. Istina je da UFC nema takvu politiku, no očigledno je spreman učiniti to s Tysonom Furyjem i Jonom Jonesom.

Iako od toga vrlo vjerojatno nema ništa, Dana ovime vjerojatno pokušava Ngannouu pokazati ‘‘tko je glavni‘‘. Šanse da Tyson Fury uđe u kavez i radi MMA borbu su ravne nuli, osim ako ne dođe do nekog ‘‘hibridnog‘‘ modela kao što je Tyson rekao.

Linker
08. svibanj 2024 22:10