UFC

UFC legenda tvrdi da Conor McGregor ne dobiva zasluge koje zaslužuje: ‘To je čovjek koji je bio prepolovljen...‘

Conor McGregor 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
‘Borac ustaje kad je teško, i to je ono što Conor McGregor dokazuje da jest!‘

Chael Sonnen nedavno je iznio nekoliko pohvalnih riječi za Conora McGregora.

McGregor nije se borio gotovo tri godine. Još od UFC 264 priredbe u srpnju 2021., poznati Irac je pretrpio tešku ozljedu noge krajem prve runde svoje trilogijske borbe s Dustinom Poirierom.

Nakon kirurške intervencije i fizičke rehabilitacije, činilo se da je McGregor napokon spreman za povratak. UFC je čak potvrdio da su mu planirali borbu protiv su-trenera iz Ultimate Fightera 31, Michaela Chandlera. Međutim, datum borbe još nije službeno potvrđen.

Tijekom nedavne emisije Daniela Cormiera i Chaela Sonnena ‘Good Guy/Bad Guy‘, dvojac je raspravljao o povratku bivšeg dvostrukog prvaka.

‘Loš momak‘ Sonnen usporedio je Conorovu situaciju s bivšim UFC prvakom u srednjoj kategoriji, Chrisom Weidmanom, koji se također vratio nakon slične ozljede. Na UFC-u 292, Weidman se borio prvi put u više od dvije godine te je izgubio od Brada Tavaresa, a ovog će se mjeseca boriti protiv Bruna Silve u Atlantic Cityju.

Sonnen vjeruje da McGregor ne dobiva zasluge koje zaslužuje zbog želje za povratkom nakon ozljede koja je ugrozila njegovu karijeru:

"Imam osjećaj da Conor ne dobiva puno milosti oko ovoga", rekao je Sonnen. "Imam osjećaj da zbog njegovih intervjua i njegove pojave zaboravljamo da je to čovjek koji je bio prepolovljen, koji ustaje. I znam momke, Daniele, koji misle da su borci, ali zapravo samo poznaju agresiju, ‘idem ga srušiti, idem ga pretući‘. To je agresija. Borac ustaje kad je teško, i to je ono što Conor McGregor dokazuje da jest, i zaslužuje zasluge za to."

Linker
11. travanj 2024 20:23