UFC

UFC najavio suradnju s ‘Metom‘! Od sada ćete priredbe moći gledati u virtualnoj realnosti

Dana White i Mark Zuckerberg

 Twitter (ufc)
Zuckerberg je inače bio na posljednjem eventu, no Dana je tada tvrdio da se ‘ništa ne kuha‘

Jedno poznato lice smo vidjeli na UFC Fight Night 211 eventu, a radi se o osnivaču Facebooka i vlasniku ‘‘Mete‘‘, Marku Zuckerbergu. Bilo je tih dana glasina kako je Mark tog vikenda zakupio Apex centar kako bi imao vremena razgovarati s predsjednikom Danom Whiteom, što je ovaj odmah demantirao. No, sudeći prema novim vijestima, izgleda da su se ipak s razlogom našli.

Naime, UFC je danas objavio početak suradnje s ‘‘Metom‘‘, tvrtkom koja je u vlasništvu Zuckerberga. Najpoznatiji brendovi unutar firme su društvene mreže poput Facebooka i Instagrama, a sada će surađivati i sa najjačom svjetskom MMA promocijom.

Ono što će to partnerstvo donijeti krajnjim korisnicima jest mogućnost gledanja UFC-ovih priredbi u VR-u. Radit će se o tehnologiji koja će korisnicima omogućiti gledanje borbi u panoramskom, 180 stupnjeva modu.

‘‘Uzbuđeni smo što možemo predstaviti neviđenu razinu iskustva za korisnike Fight Pass-a i MMA fanovima diljem svijeta. Od sada ćete MMA evente moći gledati u virtualnoj stvarnosti. Meta će nam omogućiti VR platformu, a vjerujemo da će to biti odlično iskustvo za sve fanove‘‘, rekao je Crowley Sullivan, potpredsjednik ‘‘Fight Pass-a‘‘.

Ovo je uistinu zanimljiva ideja koja bi mogla i zaživjeti, tako da je Zuckerbergov posjet UFC-ovoj priredbi sigurno urodio plodom.

Linker
19. travanj 2024 18:14