UFC

(VIDEO) Evo kako će izgledati UFC-ove priredbe ukoliko ćete ih gledati u VR-u: Nokauti izgledaju brutalno

Priredba u VR-u

 Twitter (caposa)
Sustav su sinoć testirali na LFA 144 priredbi

Neki dan smo pisali o tome kako je UFC najavio suradnju sa Markom Zuckerbergom i njegovom ‘‘Metom‘‘, koja će fanovima na zahtjev omogućiti da priredbe prate putem virtualne realnosti. Iako se na prvu činilo vrlo čudno, sinoć je cijeli sustav bio testiran na LFA 144 priredbi gdje se moglo vidjeti kako će cijela platforma funkcionirati.

Iako je vjerojatno tek u fazi testiranja, izgleda vrlo dobro. Povodom velike suradnje su se ranije ovog tjedna oglasili iz UFC-a:

‘‘Uzbuđeni smo što možemo predstaviti neviđenu razinu iskustva za korisnike Fight Pass-a i MMA fanovima diljem svijeta. Od sada ćete MMA evente moći gledati u virtualnoj stvarnosti. Meta će nam omogućiti VR platformu, a vjerujemo da će to biti odlično iskustvo za sve fanove‘‘, rekao je Crowley Sullivan, potpredsjednik ‘‘Fight Pass-a‘‘.

Prvo ćete moći ‘‘ući u dvoranu‘‘:

Zatim ćete moći iz kuta trenera pratiti borbe:

Iako je ovo veliki novitet, za sad izgleda dosta dobro. Vjerujemo da će se s vremenom dodatno poboljšavati, no pitanje je koliko će to sve koštati. Kako za sad stvari stoje, ovo će biti dostupno korisnicima ‘‘Fight Passa‘‘ na zahtjev, a cijene za sada nisu otkrivali.

Linker
28. travanj 2024 22:26