UFC

(VIDEO) ‘Lav hoda s lavovima‘: Pogledajte kako se Charles Oliveira zabavio šetajući lava u Dubaiju

Charles Oliveira

 Instagram (charles Oliveira)
Jedan od trenutno najomiljenijih UFC-ovih boraca više je nego opušten uoči velikog ispita koji uskoro slijedi

Pribojavao se Islam Makhachev da Charles Oliveira možda neće niti doći u Abu Dhabi. Brazilac je brzo ugasio njegove sumnje i prije nekoliko dana sletio je u Abu Dhabi gdje ga 22. listopada (10. mjesec) čeka obračun upravo protiv Islama Makhacheva. Pobjednik te borbe postat će novim UFC-ovim prvakom lake kategorije.

Jučer ste imali prilike čitati o Charlesovom razgovoru za ESPN u kojem djeluje jako smireno i samouvjereno. ‘‘Do Bronx‘‘ je najavio velike stvari u meču protiv Makhacheva.

‘‘Završit ću Islama Makhacheva u prvoj rundi!‘‘, rekao je Oliveira između ostalog, a kompletan intervju možete pročitati OVDJE.

Oliveira je jučer na svojim društvenim mrežama podijelio fotografije koje dodatno odaju dojam da je poprilično opušten i zapravo uživa u vremenu uoči meča. ‘‘Do Bronx‘‘ je jučer posjetio Dubai te se prošetao s lavom kojeg je vodio na lancu.

‘‘Lav hoda s lavovima‘‘, napisao je Oliveira u svojoj objavi te je podijelio nekoliko videa i fotografija u kojima vidno uživa družeći se s lavom.

Ovakve stvari tipične su za Dubai pa je tako i UFC-ov borac odlučio iskoristiti priliku za ‘‘opaliti‘‘ nekoliko dobrih fotografija.

Posebno zanimljiva je ova gdje lava drži s rukom oko vrata. Nema sumnje kako se Oliveira nada i Makhacheva imati u ovakvoj poziciji, a ukoliko dođe do toga, Dagestanac će se naći u ogromnim problemima. Sve u svemu, Oliveira djeluje sjajno raspoložen, ali neki smatraju da je možda i preopušten s obzirom da ga čeka jedan od najtežih mogućih protivnika u lakoj kategoriji.

Linker
27. travanj 2024 07:13