UFC

UFC objavio sjajnu najavu za povratak McGregora i revanš protiv Poiriera

McGregor vs. Poirier
 screenshot/YouTube
Do kraja 2020. preostala je jedna UFC priredba i polako su krenule pripreme za ono što donosi 2021.

Najteža godina u povijesti UFC-a sigurno je bila 2020. godina, no to ne treba nikoga čuditi. Svi sportovi i sve industrije su prošli kroz teško razdoblje, a UFC je čak bio među onima koji su najbolje odgovorili na nju. Na kraju je odrađena planirana kvota priredbi, MMA fanovi dobili su priliku pratiti svoj najdraži sport, a članovi UFC-a nastupati i zarađivati za život. No, ona je uskoro gotova, preostao je još samo jedan program, a onda slijedi pauza.

S pauze će se UFC vratiti na Fight Islandu, a prva priredba je na rasporedu u subotu 16. siječnja. U srijedu 19. siječnja već će se odraditi iduća, dok je 23. siječnja rezerviran za prvu PPV priredbu u idućoj godini. Nju će predvoditi borba Conora McGregora i Dustina Poiriera, odnosno revanš njihovog okršaja iz 2014. godine. Ta priredba sad je dobila svoju prvu službenu najavu.

U njoj je pažnja velikim dijelom upravo na toj prvoj borbi, održanoj na UFC 178 priredbi i psihičkom lomu koji je McGregor uzrokovao Poirieru još i prije nego su ušli u Octagon. Tamo je Conor posao samo dovršio. Za razliku od tog ogleda, održanog u perolakoj kategoriji, ovog puta susreću se u lakoj, a i obojica su drugačiji borci te drugačije osobe.

Pogledajte najavu kroz koju se možemo prisjetiti i najboljih trenutaka karijera obojice te najboljih poteza kojima su završavali svoje borbe.

Linker
20. travanj 2024 02:52