UFC

UFC-ov borac si tetovirao sliku rasječenog uha svog posljednjeg protivnika

Max Griffin i Ramiz Brahimaj
 screenshot
Posebnu uspomenu na svoju posljednju borbu odlučio je posjedovati UFC-ov velteraš Max Griffin

Max Griffin i Ramiz Brahimaj borili su se prošlog mjeseca na UFC priredbi koju su predvodi Glover Teixeira i Thiago Santos, a Griffin je debitanta savladao prekidom sredinom druge runde. Do prekida je došlo nakon reakcije liječnika, budući da je Griffin laktom opasno rasjekao uho svom 28-godišnjem protivniku. Ono je naprosto izgledalo kao da visi o niti i drugog rješenja osim prekida nije bilo.

Riječ je svakako o jednom od najružnijih ozljeda koje smo u Octagonu imali priliku vidjeti, a Griffinu je sama pobjeda puno značila, budući da je njome zadržao svoje mjesto na UFC rosteru. Zapravo, pobjeda mu je toliko važna i značajna da ju je odlučio postaviti na svoje tijelo kao uspomenu za cijeli život. Naravno, odlučio se tetovirati i to tako da je na sebe stavio uho svog protivnika. Griffin se svojim novim suven(ear)om pohvalio na Instagramu.

Tom pobjedom svoj je profesionalni omjer "Max Payne" doveo na 16-8, a u UFC-u je na četiri pobjede i šest poraza. Brahimaj neće po dobrome pamtiti svoj debi, no uspio se u potpunosti oporaviti te je već u dvorani i čeka svoj drugi nastup u Octagonu.

Ako vas zanima kako tetovaža izgleda na video snimci te kako je točno izgledalo Ramizovo uho nakon borbe, to možete pogledati OVDJE.

Linker
17. travanj 2024 02:03