UFC

UFC-ov komentator iznenađen ishodom meča Strickland-Du Plessis: ‘Jeste li sigurni da je dobio petu rundu?‘

Sean Strickland i Dricus Du Plessis

 VAUGHN RIDLEY Getty Images Via Afp
Ne bi imao ništa protiv gledati revanš ova dva borca

Joe Rogan nije očekivao da će Dricus Du Plessis pobijediti Seana Stricklanda dok je Bruce Buffer čitao rezultat borbe. Strickland je dobro otvorio borbu i bio u prednosti, ali kako je borba odmicala, južnoafrički borac se "podigao" i učinio dovoljno da usmjeri meč u svoju korist. Ishod je izazvao različite reakcije, a Rogan je izgleda mislio da je Strickland trebao pobijediti.

"Definitivno mislim da je Du Plessis dobio četvrtu rundu, no jeste li sigurni da je dobio i petu? Ne znam, meni se činilo da je Strickland bio taj koji je bio bolji posljednjih pet minuta", rekao je u novom izdanju svog podcasta JRE Fight Companion.

Tijekom konferencije za novinare nakon borbe, Dana White je upitan što je sljedeće za "Stillknocksa" te je li UFC 300 mogućnost za njegovu prvu obranu naslova. Du Plessis je odmah u kavezu nakon meča izazvao bivšeg prvaka Israela Adesanyu, ali ako on nije spreman, Rogan ne bi imao ništa protiv vidjeti revanš između Du Plessisa i Stricklanda.

"Zašto ne? Ako Adesanya ne može biti spreman na taj datum, ovo je odlična alternativa. Jedino što treba imati na umu jest da bi to bio dosta brz povratak u akciju za oba borca. Ako imate poraz podijeljenom odlukom, to je jedan od najboljih pokazatelja da je to bila tijesna borba. Borbe koje želite vidjeti opet (revanš) su one koje su bliske. Ako ‘Izzy‘ ne može, revanš je odlična opcija", zaključio je.

Linker
21. travanj 2024 10:21