UFC

UFC-ov prvak odmara u Hrvatskoj! Pogledajte kako Jiri Prochazka uživa na Jadranu

Prochazka s prijateljima

 Instagram (jiri Prochazka)
Sjajni češki borac podijelio je pregršt fotografija putem svojih društvenih mreža

Sezona je godišnjih odmora, a jedan od onih koji se odlučio odmoriti u narednom periodu jeste i UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jiri Prochazka.

29-godišnji češki borac borio se sredinom šestog mjeseca, a u pravom ratu protiv Glovera Teixeire, Prochazka je došao do titule UFC-ova prvaka u poluteškoj kategoriji. Samo tri meča trebala su Prochazki da dođe do titule, ali treba istaknuti kako je pobijedio tri vrhunska borca (Volkan Oezdemir, Dominick Reyes, Glover Teixeira) i svu trojicu je uspio završiti.

Nije poznato kada će Prochazka prvi puta braniti svoju titulu prvaka. Češki poluteškaš nedavno je poručio kako planira pružiti revanš Gloveru Teixeiri. Glover je ranije isticao kako bi se rado borio u Madison Square Gardenu, što znači da želi nastupiti u 11. mjesecu. Ipak, UFC će početkom sljedeće godine održati event u Brazilu pa je moguće da tek tada svjedočimo revanšu.

U svakom slučaju, Prochazka trenutno nema ugovoren meč niti je u fazi priprema i stoga je odlučio odmoriti se prije novog trening kampa. Kao idealnu destinaciju odabrao je Hrvatsku i Jadransko more. Sudeći prema objavama na Instagramu, Prochazka je posjetio Novalju (Zrće), a prije tri dana otkrio je kako će odmarati sljedeća dva tjedna.

image

Jiri Prochazka

Instagram (jiri Prochazka)

Prochazka se odlučio i na planinarenje, a dobra je stvar da nije popratio trend svojih sunarodnjaka, odnosno nije se priključio klubu ‘‘čeških planinara u japankama‘‘.

Jiri je u posjeti Hrvatskoj u društvu brojnih prijatelja i rodbine. Dojam je da se jako dobro provode, a ovo je svakako lijepa promidžba i za našu obalu, jer Jiri Prochazka ipak je jedan od najboljih MMA boraca u ovome trenutku.

image

Instagram story

Instagram (jiri Prochazka)

Vjerujemo da će se kvalitetno odmoriti, a svi željno iščekujemo njegov sljedeći nastup, bio to revanš protiv Glovera Teixeira ili meč protiv nekog drugog poluteškaša.

Linker
23. travanj 2024 20:25