Regija

Napokon ćemo saznati gdje Soldić nastavlja karijeru! Poznato je kada će Soldić obznaniti odluku

Roberto Soldić

 Instagram (roberto Soldić)
Najbolji KSW-ov borac održat će konferenciju za medije u vezi nastavka svoje karijere

Sedam mjeseci prošlo je od posljednjeg nastupa Roberta Soldića. Trenutno najbolji hrvatski MMA borac prošle godine odradio je dva meča, a Patrika Kincla i Mameda Khalidova završio je nokautima.

Protiv Kincla je obranio titulu u KSW-ovoj velter kategoriji, dok je protiv Khalidova osvojio i pojas u srednjoj kategoriji. Soldić je time potvrdio da je definitivno najbolji KSW-ov borac u ovom trenutku, ali nametnulo se pitanje hoće li ‘‘RoboCop‘‘ ostati KSW-ovim borcem.

Soldićev ugovor s najjačom poljskom promocijom bliži se kraju i preostao mu je jedan meč prema trenutno postojećem ugovoru. Time je Roberto već postao jako zanimljivo ime na tržištu, a gotovo svaka velika MMA promocija rado bi ga imala na svome rosteru.

Spominjao se tu UFC, bilo je priče i o ONE-u, a naravno da postoji i mogućnost produljenja ugovora s najjačom poljskom promocijom gdje uživa status najveće zvijezde u promociji. Već smo svi pomalo postali nestrpljivi iščekujući Soldićevu odluku oko nastavka karijere, a odgovore ćemo napokon dobiti.

Soldić će u utorak (02.08.) održati konferenciju za medije na kojoj će obznaniti odluku u nastavku svoje karijere. Konferencija za medije održat će se u Zagrebu, a izuzev Soldića i njegovog menadžerskog tima, prema navodima organizatora pojavit će se i gost iznenađenja čiji će dolazak u Hrvatsku odjeknuti medijskim prostorom.

Sve će započeti u utorak od 14 sati, a svi ćemo sa zanimanjem popratiti što je sljedeće za 27-godišnjeg hrvatskog borca. Dok čekamo taj utorak, ne propustite priliku dati svoj glas Robertu Soldiću u izboru za najboljeg međunarodnog MMA borca na svijetu. Više o tome možete saznati OVDJE.

Linker
04. lipanj 2024 22:36