UFC

UFC-ov veliki sponzor tražio od Dane da se prestane pojavljivati s Trumpom: ‘Rekao sam im da se j**u!‘

Donald Trump, Dana White i Kid Rock 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Bilo bi zanimljivo vidjeti tko je taj sponzor koji se pokušava služiti ovakvim trikovima, no ukoliko uzmemo u obzir koliko je kultura otkazivanja zaživjela u ‘‘mainstreamu‘‘, ovo nije ni čudno

Prijateljstvo UFC-ovog šefa Dane Whitea i bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa često je vidljivo na UFC-ovim priredbama. White i Trump često zajedno iz prvoga reda prate UFC-ove priredbe i zajedno uživaju u borbama, a neće biti teško povjerovati da je i to danas nekome zasmetalo.

Naravno, radi se o jednom od UFC-ovih najvećih sponzora. Dana nije želio imenovati o kome se točno radi, no ispričao je kako su ga nakon UFC 295 priredbe prošlog vikenda zvali i tražili od njega da se prestane pojavljivati s Trumpom javno. Dana im je odgovorio u svom stilu:

‘‘Postavio sam video s Donaldom Trumpom na jednoj od svojih društvenih mreža, a zatim je jedan od naših najvećih sponzora nazvao i rekao da to maknem. Znate li što sam im rekao? Je**te se‘‘, započeo je Dana u podcastu kod Thea Vona.

‘‘Glasajte za koga god je**no želite, a ja ću glasati za koga god ja želim. To je način na koji svijet funkcionira. Mene i ne zanima za koga ćeš ti glasati. To nije moja je**na stvar. Je**te se. Nemojte me više nikada je**no nazvati i govoriti mi za koga ću ja glasati. Trenutno sam u stadiju života i karijere gdje ću biti s ljudima koji mi odgovaraju‘‘, dodao je.

Bilo bi zanimljivo vidjeti tko je taj sponzor koji se pokušava služiti ovakvim trikovima, no ukoliko uzmemo u obzir koliko je kultura otkazivanja zaživjela u ‘‘mainstreamu‘‘, ovo nije ni čudno. Apsolutno je osobna stvar za koga će netko glasati i s kim će se družiti, tako da je Dana dobro postupio.

Linker
27. travanj 2024 09:41