UFC

UFC-ov veteran vjeruje da će se Covington umiroviti ukoliko izgubi od Edwardsa: ‘On ne voli borbu, želi samo novac‘

Colby Covington

 David Becker/Getty images/Profimedia
Ukoliko izgubi, morat će pobijediti jako puno borbi ako želi da mu UFC da još jedan napad na titulu, a svi smo svjesni da Colby i nije najaktivniji borac na UFC-ovom rosteru

Po treći puta u svojoj karijeri će Colby Covington pokušati zasjesti na tron velter kategorije, ovog puta protiv Leona Edwardsa na UFC 296 priredbi u dvanaestom mjesecu. Kamaru Usman ga je dvaput zaustavio u tom naumu, a sada ponovno dobiva priliku okititi se UFC-ovim zlatom.

Nije Colby bio aktivan u kavezu u posljednje vrijeme, a sve to jer je čekao svoju obećanu priliku da napadne spomenuti pojas. UFC-ov veteran Matt Brown smatra kako će se Covington umiroviti ukoliko ni ovoga puta ne uspije postati prvakom, a to je rekao u ‘‘The Fighter vs. The Writter emisiji:

‘‘Meni je jako teško povjerovati da će se nastaviti boriti ako izgubi ovu borbu, iskreno. Jednostavno ne mislim da je on takav tip. Nije se borio dvije godine, on nije poput mene koji volim borbe. Ja da izgubim 10 borbi zaredom, ja bih se i dalje želio boriti. On je tip koji samo želi biti plaćen, želi zaraditi i što manje biti oštećen u borbi. Nemam ništa protiv toga, ne kažem da je to pogrešno‘‘, rekao je Brown.

‘‘Što bi ionako radio ukoliko se nastavi boriti? Pa čeka ga pravi niz ubojica. Vidjeli smo dovoljno od Colbyja, imao je dobre prilike ovdje. Iskreno, Leon Edwards je vrlo pobjediva borba za njega. Iako, Leon je snajper na nogama‘‘, dodao je.

Zanimljivo je ovo razmišljanje od strane UFC-ovog veterana. Ukoliko izgubi, morat će pobijediti jako puno borbi ako želi da mu UFC da još jedan napad na titulu, a svi smo svjesni da Colby i nije najaktivniji borac na UFC-ovom rosteru.

Linker
28. travanj 2024 07:18