UFC

Dan Hooker je zahvalan Dustinu Poirieru: ‘Ponizio me prije tri godine, ali me je to učinilo boljim borcem‘

 Dan Hooker vs. Dustin Poirier 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hooker trenutno nema ugovorenu borbu, a dobra je stvar što njegov izlet u perolaku kategoriju nije trajao dugo

U posljednja dva nastupa Dana Hookera je nešto bolje krenulo, iako je poražen u čak četiri od posljednjih sedam puta u kavezu. Jalina Turnera je svladao podijeljenom odlukom sudaca na UFC 290 priredbi, a za sada nema ugovoren nikakav meč.

Poznat je Hooker po svom beskompromisnom stilu te uvijek ostavi srce u kavezu, neovisno o ishodu borbe. Vjerojatno se svi jako dobro sjećamo šestog mjeseca 2020. godine i njegovog rata protiv Dustina Poiriera, u kojemu je Dustin slavio nakon krvavih pet rundi. Hooker i dalje smatra da je to vrijedno iskustvo te se zahvalio Dustinu na takvoj lekciji:

‘‘Na njega sam bacio i kuhinjski sudoper, ali ni to nije bilo dovoljno. Dođe sljedeća runda, gledate u njega i njega ništa to ne zanima, hladan kao led. Ono što sam naučio u toj borbi mi je puno pomoglo u moje posljednje dvije borbe. Ostao sam hladan, a Puelles mi je uništio koljeno. Nisam bio zabrinut, a nisam ni paničario‘‘, rekao je Hooker za Combat TV.

‘‘Ista stvar kad sam se borio protiv Turnera. Pogađao me nogama u glavu, a ja bih ostajao miran. Gledao sam u njega i mislio si kako je počeo paničariti. Prebija me, a ima panični napad. Da me Dustin Poirier nije onako ponizio, nikada ne bih bio borac kakav sam danas‘‘, dodao je.

Hooker trenutno nema ugovorenu borbu, a dobra je stvar što njegov izlet u perolaku kategoriju nije trajao dugo. Laka mu je ipak prirodnija te se vjerojatno bolje osjeća u njoj, a ostaje nam za vidjeti tko je sljedeći na njegovom popisu.

Linker
28. travanj 2024 14:46