UFC

UFC-ova borkinja u godinu dana skinula preko 40 kilograma da se vrati u kavez: ‘Prošla sam kroz bol i patnju‘

Julia Avila

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Vraća se u kavez nakon dvije i pol godine apstinencije

Primjenjuje li se MMA matematika na skidanje kilograma? Jer ako je to istina, Juliju Avila možda čeka velika noć u subotu.

Avila (9-2, 3-1 UFC) vraća se nakon odsutnosti od oko dvije i pol godine kada će se boriti protiv bivše prvakinje u bantam kategoriji Mieshe Tate (20-9, 6-6 UFC) na UFC on ESPN 52 priredbi.

Gdje MMA matematika dolazi u igru ​​je fascinantno, a možda će to biti samo fusnota. Ali za sada razmislite o ovome: Tate je nedavno pokušala prijeći u muha kategoriju. Rekla je da je danak koji je bio potreban da skine još četiri kilograma i zadovolji granicu kategorije bio prevelik.

Kad Avila uđe u kavez u subotu, rekla je da će to biti tek za godinu dana otkako je težila preko 100 kilograma nakon operacije koljena i gotovo u isto vrijeme, trudnoće s prvim djetetom. Pad na 61 kilogram znači preko 40 kilograma u otprilike godinu dana.

"Imala sam preko 100 kilograma i izgubila sam preko 40. Prošla sam kroz bol i patnju, zajedno s mojim timom, ali bih sve ponovila da trebam", kazala je na press konferenciji prije meča.

Avila je rekla da od Tate ne očekuje ništa novo što već nije vidjela drugdje, ali također će se morati pobrinuti da se ne iznenadi.

"Ona je bivša prvakinja, čudesna je i učinila je mnogo toga za ženski MMA. Sjećam se da je na mom Facebooku iskočilo sjećanje da je otišla u mirovinu prije sedam godina i ja sam bila kao, u redu, bantam divizija je otvorena. Mogu ući. I to je bilo prije sedam godina. A sada se moram boriti s njom. Život piše svakakve priče", zaključila je.

Linker
27. srpanj 2024 01:44