UFC

UFC podijelio četiri bonusa, bonus za najbolju borbu večeri ovaj puta je izostao

Arman Tsarukyan
 Screenshot (Youtube, Ufc)
Borci s glavnog dijela priredbe pokupili su sva četiri bonusa koje je promocija omogućila

Sinoćnja UFC-ova priredba nije obilovala naročito zvučnim imenima, no vidjeli smo nekoliko jako dobrih izdanja koja su na koncu nagrađena bonusima u iznosu od 50 tisuća dolara. Čelnici promocije ovog puta preskočili su bonus za ''Najbolju borbu večeri'', četiri bonusa podijeljena su za najbolje izvedbe protekle večeri.

Akter i pobjednik u glavnoj borbi večeri Anthony Smith nagrađen je za dominantnu predstavu i pobjedu submissionom u prvoj rundi borbe protiv Ryana Spanna. ''Lionheart'' je ovaj bonus osvajao šest puta u svojoj karijeri, a u posljednja tri nastupa, dvaput je odlazio kući bogatiji za dodatnih 50 tisuća dolara.

24-godišnji potencijal lake kategorije Arman Tsarukyan u svom petom UFC nastupu prvi puta je slavio prekidom. Njegova pobjeda nokautom nakon dvije minute i devet sekundi borbe protiv Christosa Giagosa najbrži je finiš sinoćnje UFC-ove priredbe i kući zasluženo odnosi bonus za svoju izvedbu. Tsarukyan je osvojio bonus za najbolju borbu večeri 2019. godine kada je debitirao porazom protiv Islama Makhacheva, no pružio je jako dobar otpor Dagestancu.

Nate Maness iznenadio je Tonyja Gravelyja i savladao ga je nokautom u drugoj rundi borbe. Gravely je bio jako blizu pobjede na samom kraju prve runde, no Manessa je na neki način spasilo i zvono za kraj runde. Sjajan preokret pružio je borac bantam kategorije koji drugi puta zaredom dolazi do ''Performance of the Night'' bonusa. Krajem studenog 2020. godine također je nagrađen nakon što je savladao nedavno umirovljenog Lukea Sandersa .

Zadnji preostali dobitnik jeste Joaquin Buckley, borac koji je u svih pet nastupa pružio prekid. Dva puta bio je s one lošije strane prekida jer su ga Kevin Holland i Alessio di Chirico nokautirali, no sva tri slavlja pod okriljem UFC-a upisao je također nokautima. Ništa drukčije nije bilo niti ovaj puta. Antonio Arroyo pao je sredinom treće runde, a Buckley je došao do trećeg ovakvog bonusa u UFC-u. 27-godišnjak trenutno ne djeluje kao borac koji može napasti sam vrh srednje kategorije, no njegova atraktivnost sigurno ga čini borcem kojeg promocija cijeni.

Linker
22. travanj 2024 19:14