UFC

UFC podijelio dodatne nagrade: Evo tko su dobitnici bonusa za svoje nastupe u Las Vegasu

Julian Erosa i Sean Woodson
 Screenshot
Oko najbolje borbe večeri nema nikakve rasprave, glavne zvijezde oduševile su apsolutno svakog fana

Tri borca i jedna borkinja u nedjelju su napustili lasvegaški APEX kompleks znajući da se kući vraćaju s dodatnih 50.000 dolara na svojim bankovnim računima.

Nedugo nakon završetka UFC on ESPN 12 priredbe saznali smo i imena dobitnika bonusa. Onaj za borbu večeri sasvim je očekivano pripao pobjedniku Dustinu Poirieru i njegovom poraženom suparniku Danu Hookeru. Ovaj je dvojac fanovima priuštio 25 minuta nezaboravne akcije, no da će biti dodatno nagrađeni vjerojatno se znalo i nakon završetka druge runde.

Bogatiji za 50.000 dolara postao je i Julian Erosa koji je nagrađen za izvedbu večeri, odnosno gušenje (D'Arce) iz treće runde kojim je na otvaranju glavnog dijela programa zaustavio Seana Woodsona. Podsjetimo, Erosa je u posljednji trenutak uskočio na ovaj 'card' budući da je Woodsonov originalni protivnik Kyle Nelson imao problema s vizom te u konačnici nije uspio doći do Las Vegasa.

Posljednja među nagrađenima bila je Kay Hansen koja je u svom Octagon debiju polugom na ruci svladala iskusniju Jinh Yu Frey.

Linker
26. travanj 2024 20:42