UFC

UFC potvrdio iduću borbu Tonyja Fergusona, ali i još dva atraktivna okršaja za isti ‘card‘

Tony Ferguson
 DANIEL CARDENAS Anadolu Agency via Afp
Priredba rezervirana za 15. svibnja i Toyota Centar u Houston donijet će nam puno uzbuđenja

Ono što je prije otprilike dva tjedna bila glasina, sada je i službeno potvrđena informacija. Tony Ferguson (25-5) svoj će prvi nastup u 2021. odraditi 15. svibnja na UFC-u 262, a u Octagonu će ga tog dana dočekati odlični Beneil Dariush (20-4-1).

Toyota Centar u Houston mjesto je radnje predviđeno za priredbu koju bi trebao predvoditi meč za novog prvaka u lakoj kategoriji, onaj između Charlesa Oliveire i Michaela Chandlera.

'El Cucuy' u ovaj okršaj ulazi kao petorangirani borac lake kategorije, dok je Dariush smješten četiri pozicije ispod njega. Spomenimo i da će Tonyju ovo biti prvi nastup nakon što je u meču s Oliveirom doživio svoj drugi uzastopni poraz. S druge strane, Beneil ima niz od čak šest pobjeda od kojih je posljednja ostvarena u veljači kada je za protivnika imao Carlosa Diega Ferreiru.

UFC je u ponedjeljak istovremeno potvrdio još dvije borbe koje bismo trebali gledati u Houstonu. Jack Hermansson (21-6) vraća se u akciju poslije poraza od Marvina Vettorija i on će svoju 22. profesionalnu pobjedu loviti protiv mladog, 23-godišnjeg Edmena Shahbazyana (11-1) koji se pak vraća nakon prvog poraza u karijeri (vs. Derek Brunson).

Treća najavljena borba odnosi se na susret u perolakoj, odnosno dvoboj Shanea Burgosa (13-2) i Edsona Barboze (21-9).

Linker
19. travanj 2024 02:12