UFC

UFC potvrdio: McGregor će se pojaviti na press konferenciji uoči UFC-a 246

Conor McGregor
 Screenshot/Youtube
Conor McGregor i Donald Cerrone će odraditi veliku press konferenciju u tjednu prve UFC-ove PPV priredbe u 2020. godini koja se održava 19. siječnja. Dvojac će se pred medijima pojaviti 15. siječnja u Pearl Theater centru u Las Vegasu, objavio je UFC u srijedu.

Ovo je bitna informacija za većinu pripadnika sedme sile jer Conor McGregor nije tipični borac za kojeg ste sigurni da će imati "pressicu" u tjednu velikog meča. Razmažena zvijezda je vrlo često odbijala sudjelovati u pojedinim PR zadacima koje je UFC od njega tražio pa su se mnogi pitali hoće li uopće biti velike konferencije uoči UFC-a 246. Odgovor je dao sam UFC potvrdivši da ćemo glavne aktere vidjeti i slušati točno za tjedan dana, odnosno u srijedu 15. siječnja.

S obzirom na press konferencije iz prošlosti koje je "Notorious" odrađivao uoči mečeva protiv Alda, Diaza, Alvareza ili Mayweathera, jasno je da će zasigurno biti vrlo zanimljivo, a možda i napeto. No, tek je za vidjeti što je to sve Irac spremio baš za ovaj put.

Ovo će za McGregora biti prvi nastup još od 6. listopada 2018. godine i UFC-a 229 gdje nije uspio vratiti pojas u lakoj kategoriji. Savladao ga je Khabib Nutmagomedov prekidom u prvoj rundi. Sada se nakon više od godinu dana pauze vraća protiv veterana Donalda Cerronea na UFC-u 246 u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Linker
18. svibanj 2024 19:35