UFC

UFC potvrdio priredbu u Manchesteru, fanovi razočarani satnicom eventa

Tom Aspinall

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Najveće svjetska MMA organizacija vraća sa ne engeski teritorij

Već neko vrijeme poznata je informacija kako će UFC tijekom sedmog mjeseca ove godine održati još jedan event na teritoriju Velike Britanije, odnosno Engleske.

Informacije su znale ‘‘curiti‘‘ samim borcima, ali UFC-ovi čelni ljudi nisu se previše niti trudili kako bi sačuvali ‘‘tajnu‘‘ eventu u Manchesteru.

Službena potvrda održavanja tog eventa došla je danas. UFC 304 naziv je priredbe koja će se održati u Manchesteru. Zanimljivo je kako se radi o ‘‘PPV‘‘ eventu, što znači da bi ‘‘fight card‘‘ trebao izgledati više nego respektivno, a nisu isključene ni borbe za pojas.

Tom Aspinall, UFC-ov privremeni prvak teške kategorije još prije tjedan dana potvrdio je svoj nastup u Manchesteru, ali i dalje čeka ime svog protivnika. Dakle, Aspinall bi trebao braniti status privremenog prvaka, dok Mioćić i Jones ne razriješe svoj nedovršeni posao.

Engleske zvijezde poput Paddyja Pimbletta, Molly McCann, Michael ‘‘Venom‘‘ Page itd., vrlo vjerojatno bit će dio ovog eventa. 27. srpnja (sedmi mjesec) održat če se spektakl u Manchesteru.

Bit će to četvrto gostovanje UFC-a u Manchesteru i ukupno 29. na teritoriju Engleske. Ono što je silno razočaralo europske fanove jest termin održavanja ove priredbe.

Okej, 27. srpnja dobar je datum, ali satnica je užasna iz perspektive europskih fanova. Priredba će započeti u ponoć, a ‘‘main card‘‘ u 4:00h ujutro. Dakle, borci će se boriti u sitne sate prema lokalnom vremenu, a publika će također puno manje uživati u tom terminu održavanja priredbe.

Hoće li UFC uvažiti kritke i promijeniti satnicu priredbe, saznat ćemo uskoro.

Linker
30. travanj 2024 10:14