UFC

UFC pronašao novog protivnika za Dricusa du Plessisa, bivši KSW-ov prvak nastupa u ožujku?

Dricus du Plessis
 Screenshot (YouTube, UFC)
Dricus će za otprilike dva mjeseca loviti drugu pobjedu pod okriljem UFC-a

Dricus Du Plessis svoj će idući meč odraditi 20. ožujka, a protivnik bivšeg KSW-ovog prvaka trebao bi biti Trevin Giles.

Iako ništa nije službeno potvrđeno, izvori MMA Fightinga i MMA Junkieja javljaju da je to okršaj koji ćemo gledati na priredbi za koju se još uvijek ne zna točna lokacija.

Pokaže li se ova informacija točno, borcu kojeg smo najbolje upoznali kroz njegova dva okršaja s Robertom Soldićem ovo će biti drugi nastup pod okriljem UFC-a. Podsjetimo, Dricus je na najvećoj pozornici debitirao 11. listopada kada je u Abu Dhabiju već u prvoj rundi nokautirao Markusa Pereza i tako stigao do treće pobjede u nizu.

Du Plessisa bi ovoga puta u kavezu trebao dočekati 28-godišnji Amerikanac iz Teksasa koji je u karijeri gubio samo dvaput (Zak Cummings i Gerald Meerschaert), ali je gorak okus iz tih susreta isprao uspješnom 2020. godinom tijekom koje je prvo porazio Jamesa Krausea, a potom i Bevona Lewisa.

Pretpostavlja se da će ovu priredbu predvoditi borba Dereka Brunsona i Kevina Hollanda, a više informacija i potvrda trebali bismo dobiti u narednim danima

Linker
24. travanj 2024 14:16