UFC

UFC se osigurava: Posljednju ovogodišnju priredbu nadopunili do čak 16 borbi!

Anthony Pettis, Gillian Robertson i Karl Roberson
 Instagram
U UFC-u se planiraju pobrinuti da godinu završe priredbom kojoj ništa neće nedostajati

Posljednji problemi s ozljedama, ali još više s pozitivnim COVID-19 testovima, upalili su lampicu za uzbunu kod UFC-a. Promociji su do kraja godine preostale još dvije priredbe. Prvo ćemo pratiti UFC 256, koji je već danas ostao bez jedne borbe, no čini se da će se Teciji Torres pronaći zamjenska protivnica te bi za sada program trebao ostati na 12 borbi. No, oko posljednje priredbe, Fight Nighta koji se održava 19. prosinca, odabrali su posebnu metodu.

Nakon što su čak tri borbe posljednje održane priredbe otkazane samo par sati prije početka programa, nakon čega ih se ukupno održalo tek osam, UFC se potrudio dodatno pojačati program UFC Fight Nighta 183 pa on trenutno sadržava čak 16 borbi. I to nakon što je danas službeno otkazana vrlo uzbudljiva borba poluteške kategorije između Ryana Spanna i Mishe Cirkunova. Do toga je došlo tako što je danas za taj program potvrđeno još nekoliko borbi.

Ukratko, službenim je postao okršaj Anthonyja Pettisa i Alexa Morona, o kojem se prije par dana počelo špekulirati. Također, borba između Codyja Durdena i Jimmy Flicka, koja se trebala održati proteklog vikenda, upravo je na toj priredbi dobila novi datum. Brzo je novu borbu dobila i Taila Santos, kojoj je otkazana borba protiv Montane De La Rose. U okršaj s njom uskočila je Gillian Robertson. Također, s UFC 256 priredbe je prebačena borba između Karla Robersona i Dalche Lungiambule, koja je prvobitno otkazana zbog Robersonovog pozitivnog COVID testa, no uspjet će se oporaviti i nastupiti tjedan dana kasnije nego što je planirano.

Kao što smo naveli, sve to vrlo zanimljivi, sadržajni i uzbudljivi program dovodi na 16 borbi. Ispod teksta nalazi se njihov popis. UFC se svakako dobro osigurao da čak i tri ili četiri otkazivanja mogu dobro podnijeti.

UFC Fight Night 183 - Popis potvrđenih borbi

Geoff Neal vs. Stephen Thompson

Greg Hardy vs. Marcin Tybura

Rob Font vs. Marlon Moraes

Jose Aldo vs. Marlon Vera

Alex Morono vs. Anthony Pettis

Michel Pereira vs. Khaos Williams

Belal Muhammad vs. Dhiego Lima

Antonio Arroyo vs. Deron Winn

Sijara Eubanks vs. Pannie Kianzad

Drako Rodriguez vs. Aiemann Zahabi

Tafon Nchukwi vs. Jamie Pickett

Rick Glenn vs. Carlton Minus

Tyson Nam vs. Matt Schnell

Gillian Robertson vs. Taila Santos

Cody Durden vs. Jimmy Flick

Dalcha Lungiambula vs. Karl Roberson

Linker
25. travanj 2024 09:56