UFC

UFC se vraća u Europu: Bisping nenamjerno ‘otkrio‘ priredbu u Londonu!?

Michael Bisping
 Screenshot (youtube)
UFC-ova priredba koja će se održati 14. kolovoza trebala bi biti prva europska nakon studenog 2019.

UFC-ov Fight Night koji bi se trebao održati 14. kolovoza jučer je najavljen njegovom glavnom borbom. Bit će to okršaj srednje kategorije između Darrena Tilla i Dereka Brunsona, borba inače vrlo bitna za poredak divizije do 84 kilograma. Oko mjesta održavanja nije se ništa spominjalo, no pretpostavljalo se kako će to biti UFC Apex, koji bi do daljnjega trebao ostati dom Fight Night priredbe.

No, čini se da to ne mora biti tako, odnosno da se "kuha" nešto drugačije. Naime, Michael Bisping je na Twitteru komentirao najavu borbe uz dodatak nečega što vjerojatno nije smio reći:

"Sjajna glavna borba. Osim toga, ovo je prvi UFC program u Londonu na kojem ću raditi kao komentator."

Bisping je tu objavu nedugo nakon toga obrisao, vjerojatno svjestan što je u afektu napravio ili nakon što je dobio "packe" od UFC-a, ali nedovoljno brzo da ne bi završila na nečijem "screenshotu".

image
Screenshot (twitter)

Itekako ima smisla da se UFC u Europu vrati priredbom u Engleskoj i to nastupom jedne od najvećih europskih zvijezda, što Till svakako je. Englezi sve više popuštaju s mjerama i pretpostavlja se da bi u kolovozu već mogle biti pune dvorane, vjerojatno onima potpuno cijepljenim gledateljima. No, čini se kako je to način na koji se može vratiti "starom normalnom", ako ćemo to tako zvati.

Kako je Bisping svoju objavu obrisao, ovo još ipak ne možemo smatrati službenim. No, gdje ima dima bi svakako trebalo biti i vatre. Odnosno UFC priredbe u Europi, što bi značilo u nama uvijek najdražem večernjem terminu. Tako da službenu potvrdu jedva čekamo.

Linker
25. travanj 2024 14:21