UFC

UFC uvodi novi bonus za borce, a isplaćivati će ga Bitcoinom: Fanovi će birati tko će biti nagrađen

Dana White

 Screenshot (youtube, Hotboxing With Mike Tyson)
Promocija u suradnji s Crypto.com platformom pokušava približiti fanove svojim eventima

Zanimljiva ideja dolazi od jednog od glavnih UFC-ovih sponzora, Crpyto.com platforme. Naime, najjača svjetska MMA promocija, od subotnje UFC 273 priredbe, uvodi novu vrstu bonusa za borce, takozvani ''Fan Bonus of the Night''.

Radi se o posebnom tipu bonusa koji će se dodjeljivati na osnovu glasova fanova diljem svijetu. Osvajači bonusa dobit će peteroznamenkasti iznos koji će biti isplaćen preko Bitcoina. Ukupno tri nagrade bit će dodijeljene u sklopu novog bonusa.

Prvorangirani borac dobit će Bitcoin u vrijednosti 30 tisuća dolara, drugoplasirani borac dobiva vrijednost od 20 tisuća dolara, a borac koji bude treći po broju glasova, postat će bogatiji za 10 tisuća dolara.

Fanovi koji kupe PPV, moći će glasati preko Crypto.com/FanBonus platforme, a glasovi se primaju od početka preliminarnog dijela priredbe, a zatvaraju se sat vremena nakon završetka ''main carda''. Nije poznato hoće li UFC uključiti ovaj bonus i na one priredbe koje nisu predviđene kao PPV eventi.

Bonusi za najbolju izvedbu i za najbolju borbu večeri i dalje ostaju u opticaju te iznose 50 tisuća dolara. Što se ''Fan Bonus of the Night'' bonusa tiče, radi se o tome da će navijači zapravo glasati za svoja tri najdraža borca na priredbi. Slobodna volja fanova je za koga će glasati i na temelju čega će se odlučiti za određene borce.

Novi bonus dolazi kao jedna od inovacija u sklopu suradnje UFC-a i Crpyto.com platforme. Sredinom prošle godine došlo je do potpisa tog sponzorskog ugovora, vrijednog 175 milijuna dolara.

''Crypto.com naš je službeni partner manje od godinu dana, a ja vam već sada mogu reći da su jedni od najboljih partnera koje smo ikad imali. Konstantno dolaze s novim idejama kako bi se što više povezali s fanovima. Ovaj novi bonus sjajan je način kojim ćemo više aktivirati i uključiti fanove u naše evente, a borci će također biti nagrađeni za svoje izvedbe.'', rekao je Dana White u službenom priopćenju za medije.

Linker
20. travanj 2024 15:39