UFC

UFC za 10. srpnja službeno potvrdio treću borbu McGregora i Poiriera

McGregor vs. Poirier
 USA Today Network/Ddp USA/Profimedia
Fanovi Conora McGregora i Dustina Poieira ipak mogu odahnuti, borba će se održati

Iako smo prije samo dva dana svjedočili žestokoj raspravi između Conora McGregora i Dustina Poiriera, koja je završila izjavom Irca kako otkazuje borbu, odnosno da će pronaći drugog protivnika, čini se da je ipak po pitanju borbe sve u redu. Naime, UFC je danas službeno objavio kako su ugovori potpisani i kako će se borba održati.

Kako smo već ranije najavili, borba će predvoditi UFC 264 priredbu, koja će se 10. srpnja održati u Las Vegasu, a iz UFC-a se nadaju kako će to biti u rasprodanoj T-Mobile Areni. Savezna država Nevada se, za razliku od Floride i Teksasa gdje će UFC održati UFC 261 i UFC 262 priredbu, još uvijek nije otvorila, no vjeruje se kako bi do ljeta to trebalo biti riješeno. U suprotnom nije isključena niti promjena lokacije, odnosno možemo biti sigurni da će UFC ovu priredbu odraditi pred rasprodanim tribinama.

Problemi između McGregora i Poiriera su nastali oko donacije u iznosu od pola milijuna dolara, koju je McGregor uoči njihove siječanjske borbe najavio donirati Dustinovoj "The Good Fight" zakladi. Taj novac nikad nije uplaćen. Conorova priča glasi da nije dobio informaciju o tome gdje će novac biti utrošen, što je njegov uvjet prije bilo kakve donacije, a Poirier tvrdi kako su se ljudi iz njegove zaklade javili, ali da nitko iz Conorovog tima nije reagirao.

Neki smatraju kako je sve to samo priča za što bolje prodati prijenos priredbe. Do srpnja je ostalo još puno vremena i sigurno će se pojaviti još pokoja tema oko koje se njih dvojica baš neće dobro složiti te će pasti još teških riječi. Conor je uostalom najavio kako više ne namjerava biti dobar momak, kakav je bio prije svoja posljednja dva nastupa. Ovog puta namjerava uključiti "Notoriousa", a onda znamo kako je sve moguće.

Linker
24. travanj 2024 20:09