UFC

Ugovorena je sjajna borba u velteru! Kevin Holland ukrstit će rukavice protiv nadolazeće australske zvijezde sredinom rujna

Kevin Holland

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Do ovog okršaja dijeli nas četiri tjedna

Polako se slažu kockice za nadolazeći UFC Fight Night 227 koji će se održati 16. rujna (deveti mjesec) u Las Vegasu. Otprije nam je poznato da će priredbu predvoditi borba za pojas ženske muha kategorije u kojoj će Alexa Grasso po prvi put braniti titulu protiv Valentine Shevchenko, borkinje koju je i svrgnula s trona, a sada je ugovorena još jedna sjajna borba, ovog puta u velter kategoriji.

Naime, rukavice će ukrstiti dvanaesto rangirani Kevin Holland (24-9, 1 NC, 11-6, 1 NC UFC) i četrnaesto rangirani Jack Della Maddalena (15-2, 5-0 UFC)! Ovaj meč trebao bi biti sunaslovna borba večeri, a vijesti je prenio poznati MMA novinar Marcel Dorff.

Kevin Holland posljednju je borbu odradio na UFC-u 291 krajem prošlog mjeseca kada je gušenjem porazio Michaela Chiesu u prvoj rundi te produljio svoj niz pobjeda na dvije nakon što je prije te borbe svladao Santiaga Ponzinibbia na UFC-u 287 u travnju (četvrti mjesec) ove godine, a sada će pokušati upisati treći trijumf zaredom.

ipak, s druge strane neće imati nimalo lak zadatak jer ga čeka Della Maddalena koji je neporažen u UFC-u, a posljednji put se borio na UFC on ESPN 49 eventu gdje je porazio Bassila Hafeza podijeljenom sudačkom odlukom. Originalno se trebao boriti protiv Seana Bradyja na UFC-u 290, no je otpao zbog ozljede. Zatim je dobio zamjenu u vidu Josiaha Harrella, no i taj meč je otkazan nakon što je Harrellu dijagnosticirana ozbiljna bolest Moyamoya. Kevin Holland se u tim danima također nudio kao zamjena, ali tada nije došlo do tog meča.

Ipak, sada ćemo imati priliku gledati taj okršaj za četiri tjedna, a ne sumnjamo da će nam ova dva borca pružiti pravi spektakl u kavezu.

Linker
02. svibanj 2024 18:43