UFC

Umar Nurmagomedov nastavlja prozivati nakon sinoćnje borbe: ‘Završit ću ga‘

Umar Nurmagomedov

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
‘Dva puta sam se povukao iz borbe‘, kazao je na press konferenciji

Umar Nurmagomedov umoran je od petljanja. Nakon što je sinoć ostao neporažen na UFC Fight Night 238 priredbi pobjedom jednoglasnom odlukom sudaca nad Bekzatom Almakhanom, Nurmagomedov (17-0, 5-0 UFC) izrazio je frustracije zbog priča koje su povezane s njegovom MMA karijerom.

Konkretno, Nurmagomedov se namjerio na one koji kritiziraju njegovu neaktivnost. Kada mu je pružena prilika na konferenciji za novinare nakon borbe UFC Fight Night 238, Nurmagomedov je pokušao objasniti u čemu je stvar.

"Svi pričaju o mojim povlačenjima. U životu sam se povukao zbog sebe, svog zdravlja – dva puta. Prvi put sam bio bolestan. Nešto gore u životu nisam zapamtio. Drugi put sam se povukao zbog ramena. Ozlijedio sam rame i operirao ga. Nadam se da ću se ponovno boriti s Coryjem Sandhagenom", rekao je na presici poslije priredbe.

Nada se da je njegova izvedba uvjerila Sandhagena da se ponovno bori jer se jako želi dokazati protiv elite bantam kategorije.

"Kad govorim o Sandhagenu, ozbiljan sam, mogu ga završiti – ne zato što sam samouvjeren ili nešto slično. Imam jako dobar tim. Pogledajte nas. Imamo tri ili četiri čovjeku koji su bili ili jesu prvaci u lakoj kategoriji. Tko to još ima? Nitko", zaključio je.

Linker
22. travanj 2024 20:32