UFC

Unatoč pet poraza za redom, Tony Ferguson ne namjerava stati: ‘Tek ću ući u svoj ‘prime!‘

 Tony Ferguson 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Pitanje je koliko će mu još UFC dopuštati da se bori kod njih, jer ukoliko izgubi od Greena, to bi mu mogla biti posljednja borba tamo

Legendarnog Tonyja Fergusona ovog vikenda na UFC 291 priredbi čeka novi meč, a nasuprot njega će u kavezu stajati Bobby Green. ‘‘El Cucuy‘‘ trenutno nije u dobroj situaciji jer je u jako lošem nizu od pet poraza zaredom, a mnogi su mu već odavno počeli savjetovati da prestane i da počne misliti na svoje zdravlje.

Međutim, izgleda da Tony ne namjerava prestati u nekoj skorijoj budućnosti te ćemo ga u kavezu očito gledati još dosta vremena. Osim toga, rekao je kako nije istina da je već ostario te tvrdi kako su najbolje godine tek ispred njega.

‘‘U ovom trenutku života se osjećam kao da moj ‘prime‘ tek dolazi, što je ludo. Sa jednim od svojih trenera, Juanom, sam danas između intervjua radio fokusere. Rekao sam mu da moram ustati rano i da moram leći. Ustao sam i soba je bila otvorena, rekao mi je da će biti dolje i da ponesem fokusere. Ostao sam šokiran koliko sam brz i oštar‘‘, rekao je Tony sinoć na media dayju.

‘‘Meni nitko ne može reći da se umirovim. Mogu me moliti i žaliti. Ali ne, od**bite. Bit ću gotov onda kada ja želim biti gotov, ja moram učiniti ono što moram. Pet borbi a nakon toga titula, dušo‘‘, dodao je.

Iako se Tony ne želi umiroviti, iz borbe u borbu je jasno kako je upravo to ono što bi trebao učiniti. Pitanje je koliko će mu još UFC dopuštati da se bori kod njih, jer ukoliko izgubi od Greena, to bi mu mogla biti posljednja borba tamo.

Linker
04. svibanj 2024 05:19