UFC

Uroš Medić vraća se u kavez na UFC-u 291! S druge strane kaveza čekat će ga američki borac s osam UFC borbi

Uros Medic

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Ovo će mu biti prvi nastup nakon petog mjeseca prošle godine

Nakon duge pauze od preko godinu dana, u UFC-ov oktogon vraća se Uroš Medić (8-1, UFC 2-1)! Najboljeg srpskog borca lake kategorije napokon ćemo gledati u kavezu nakon nešto dulje pauze od preko godinu dana zbog ozljede, a borit će se 29. srpnja (sedmi mjesec) na UFC-u 291 kojeg predvode Dustin Poirier i Justin Gaethje u borbi za "BMF" pojas.

Medićev protivnik bit će američki borac Matthew Semelsberger (11-5, 5-3 UFC) koji iza sebe ima osam nastupa u najjačoj svjetskoj MMA promociji, a posljednji je meč odradio na UFC Fight Nightu 222 u travnju (četvrti mjesec) ove godine kada je izgubio od Jeremiaha Wellsa podijeljenom odlukom sudaca te će zasigurno biti silno motiviran da se vrati na pobjednički kolosijek.

S druge strane, Medić je svoj posljednji meč odradio u svibnju (peti mjesec) prošle godine kada se borio protiv Omara Moralesa na UFC Fight Nightu 206 gdje je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi, a otada se nije borio zbog ozljede šake. Jedini poraz u karijeri doživio je od Jalina Turnera koji se u subotu bori protiv Dana Hookera na "main cardu" UFC-a 290 koji nudi dvije borbe za pojas, ali i mnoštvo drugih koje obećavaju da će pružiti spektakl.

Ovaj meč još uvijek nije službeno potvrđen, već je informacija došla iz pouzdanih i relevantnih izvora, a za kraj ćemo Mediću samo poželjeti sreću i da upiše još jednu pobjedu na svoj UFC konto.

Linker
01. svibanj 2024 06:30