UFC

(VIDEO) Uroš Medić otkazao skorašnji nastup: Pogledajte trenutak u kojem je ozlijedio šaku

Uroš Medić - ozljeda

 Instagram (uroš Medić)
29-godišnji srpski borac nada se povratku do kraja ove godine

Nažalost, morat ćemo ipak još neko vrijeme pričekati nastup srpskog Uroša Medića (8-1-0, 2-1 UFC). Ovaj UFC-ov borac lake kategorije trebao je nastupiti 1. listopada (10. mjeseca) protiv Mikea Davisa, ali nastup je otkazao zbog ozljede šake.

Srpski borac ozlijedio se tijekom sparinga. ‘‘Doktor‘‘ je na svom Instagram profilu podijelio snimku točnog trenutka u kojem je nastupila ozljeda, a jasno se vidi kako Medić zaustavlja sparing u tom trenutku i ne može nastaviti.

Mike Davis tako je ostao bez protivnika dva tjedna uoči samog eventa, ali jako brzo pronađena je zamjena. Američki borac gostovao je u ‘‘showu‘‘ Davida Van Aukena te je otkrio kako će Medića zamijeniti Viacheslah Borsche (6-2-0, 1-1 UFC).

Radi se o ruskom borcu nadimka ‘‘Slava Claus‘‘, a ugovor s UFC-om izborio je u desetom mjesecu prošle godine preko Contender Seriesa. UFC debi odradio je u prvom mjesecu ove godine, a Dakotu Busha nokautirao je u prvoj rundi. Samo dva mjeseca kasnije borio se protiv Marca Diakiesea, ali iskusni britanski borac pokazao je kako Borschev u ovom trenutku ipak nije spreman za veće stvari.

Što se Medića tiče, srpski borac na svom Instagram profilu napisao je kako se nada povratku do kraja ove godine, dakle ne radi se o nekoj težoj ozljedi. Meidća smo posljednji put gledali u petom mjesecu ove godine, a tada je pružio sjajan nastup protiv Omara Moralesa kojeg je završio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Bila je to druga Medićeva pobjeda pod okriljem UFC-a, a prošle godine upisao je svoj prvi poraz u karijeri. Jalin Turner završio ga je ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi.

Šteta je što ‘‘Doktora‘‘ nećemo gledati unutar kaveza za dva tjedna, aii talentiranom srpskom borcu želimo uspješan oporavak i brz povratak u kavez.

Linker
21. travanj 2024 16:00