UFC

Uskoro ćemo saznati tko će predvoditi UFC 300? Dana White otkrio je kada će potvrditi ‘main event‘

Dana White

 John Rivera/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Povijesni UFC-ov event i dalje je bez glavne borbe večeri

Glavna borba UFC 300 eventa ‘‘goruća‘‘ je tema MMA javnosti. Dva mjeseca udaljeni smo od spektakularnog i povijesnog UFC-ovog eventa, ali najveća svjetska MMA organizacija i dalje nema glavnu borbu večeri.

Dana White više puta najavljivao je ‘‘nešto veliko i spektakularno‘‘, ali kako vrijeme odmiče, dojam je da UFC zapravo nema adekvatnu opciju kojom bi opravdali ono što se od njih očekuje. Najveće zvijezde (Conor McGregor, Jon Jones) nisu dostupne za nastup u četvrtom mjesecu, a svi ostali borci nemaju zvjezdani status koji uživaju McGregor ili Jones.

Možda je i UFC kiksao ugovaranjem nekih mečeva na ranijim priredbama, jer recimo, meč između Alexandera Volkanovskog i Ilije Topurije mogao je biti sasvim dobar ‘‘main event‘‘ čak i na UFC 300 priredbi. Ipak, Volkanovski i Topuria borit će se ovaj vikend na UFC 298 eventu.

No, kakve god opcije bile, UFC će morati najaviti glavnu borbu večeri, a Dana White tvrdi kako bi smo ovaj tjedan napokon mogli saznati o kojoj se borbi radi. Tijekom intervjua s reporterom Kevinom Ioleom, White je otkrio kada bismo mogli dobiti veliku vijest.

‘‘Vjerojatno ću najaviti borbu ovaj tjedan. Možda to napravim na konferenciji za medije nakon UFC 298 eventa.‘‘, otkrio je Dana.

Dakle, ako se Dana bude držao tog plana, UFC 300 će u ranim nedjeljnim satima službeno dobiti glavnu borbu večeri. Što su odabrali White i njegovi suradnici? Jedva čekamo saznati!

Linker
11. travanj 2024 22:14