UFC

Usman odgurnuo Covingtona na sučeljavanju, Colby poručio: ‘Dolazi li tvoj otac iz zatvora?‘

Kamaru Usman i Colby Covington

 Screenshot (youtube, Ufc)
Izazivač za UFC-ovu titulu u velter uputio je niz osobnih uvreda na račun prvaka

Sinoć u sklopu nadolazeće UFC 268 priredbe održana je konferencija za medije na kojoj se pojavilo šest najvećih zvijezda ovotjedne priredbe. Ipak, gotovo svu pažnju pokupili su glavni akteri priredbe, Colby Covington i Kamaru Usman. Puno je ''zle krvi'' između dvojice boraca koji će odraditi revanš za pojas u velter kategoriji.

Kamaru Usman borac je koji se s vremena na vrijeme voli poslužiti određenim ''trash talkom'', naročito ako s druge strane stoji Colby Covington. Međutim, Nigerijac se drži granica dobrog ukusa, dok je Colby Covington jako brzo počeo vrijeđati prvaka na osobnoj razini.

''Hey 'Marty', dolazi li tvoj otac zatvorska ptica u subotu navečer? Mogu kontaktirati službenika za uvjetne dopuste ako želiš. Osigurat ću dolazak tvog oca u subotu navečer? Osjećam se tako loše zbog gospođe Usman. Ima sina varalicu i prevarantskog šupka od muža. Mora biti usrano imati takvo kućanstvo.''

Kamaru Usman nije djelovao naročito uznemireno takvim izjavama te je uz smiješak poručio.

''Možeš li molim te to napraviti? Trebam oca tamo da bi mogao gledati tvoju slomljenu facu ovaj puta.''

Inače, Muhammed Usman, otac Kamarua Usmana uhićene je 2009. godine zbog višestrukih prevara sa zdravstvenim osiguranjima. Kamaru tvrdi da njegov otac nije kriv zato što je samo radio za ljude koji su počinili te prevare. Međutim, njegov otac bio je vlasnik te kompanije i preuzeo je odgovornost. Muhammed je odslužio 10 od predviđenih 15 godina zatvora, no pušten je 2020. godine.

Što se Kamarua Usmana tiče, Colby ga naziva prevarantom zbog njihovog prvog meča gdje je Usman prema navodima ''Chaosa'' odglumio ubode u oko te udarac u međunožje.

''Da nije tražio lažne timeoute prvi puta, uništio bih ga. U redu je, bolje ikada nego nikada. Ne živim u prošlosti, a subota navečer je budućnost. Uništit ću Martyja Fakenewsmana.'', objasnio je Colby, a Usman se odmah nadovezao:

''Slušajte, on govori da sam ja lažirao nešto kako bih se izvukao iz borbe. Ali ja nisam to napravio. Ostao sam u meču i slomio sam njegovu je**nu vilicu.'', dodao je prvak.

Covington često voli optuživati Usmana za uporabu nedozvoljenih supstanci, a tako je bilo i ovaj puta.

''Vidjeli smo slike od jučer, kakvi su ti to ožiljci od injekcija po stomaku? Jako loše izgledaju. Vidio sam te s Justinom Gaethjeem, izgledao si usrano. Ne možeš sakriti kemijsku neravnotežu u svom tijelu. Imaš akne i kratere preko cijelog lica i leđa.'', izjavio je Covington.

Niz je raznih uvreda i prozivki koje su se događale u nastavku konferencije za medije. Međutim, Kamaru Usman na neki način odnio je pobjedu svojim posljednjim zaključkom prije sučeljavanja.

''Gledam tvog oca tamo u kutu, puno poštovanja imam prema njemu. Ali mogu reći kako ga je sramota svaki puta puta kad ti otvoriš svoja usta.'', rekao je prvak za kraj.''

Svi akteri ove konferencije za medije odradili su sučeljavanja nakon toga, a snimku kompletnog nastupa pred medijima možete pogledati pri dnu teksta.

https://youtu.be/8I7ouCZQuO0
Linker
28. travanj 2024 13:17