UFC

(VIDEO) Prisjetite se najboljih trenutaka s UFC 267 priredbe putem odličnog Fight Motiona

Glover Teixeira vs. Jan Blachowicz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ponovno još jedan odličan video iz UFC-ovog ‘Fight Motion‘ serijala

Odličnu UFC priredbu imali smo prilike gledati proteklog tjedna u Abu Dhabiju. UFC 267 event ponudio je dva meča za pojas, a izuzev toga, svjedočili smo novim dominantnim predstavama Islama Makhacheva i čečenske senzacije Khamzata Chimaeva. Glover Teixeira s navršene 42 godine života uspio je osvojiti pojas u poluteškoj kategoriji, a Petr Yan isprao je gorak okus poraza protiv Sterlinga, pobjedivši Coryja Sandhagena u meču za privremenog prvaka bantam kategorije.

UFC je tradicionalno putem svog Youtube kanala omogućio takozvanu ‘‘Fight Motion‘‘ kompilaciju. Radi se o isječcima iz borbi kojima se kroz usporenu snimku, u HD rezoluciji, prikazuju odabrani detalji i sekvence iz svih mečeva koje smo gledali na toj priredbi.

Od brutalnog nokauta Leronea Murphy u meču protiv Makwana Amirkhanija pa sve do sjajnih udaračkih kombinacija od strane Petra Yana i Coryja Sandhagena, kreatori ove kompilacije ubacili su u video. Naravno da nisu izostala niti sjajna rušenja Khamzata Chimaeva, Glovera Teixeire i Islama Makhacheva.

U svakom slučaju, jako dobar način za osvrnuti se na prošlu priredbu te video koji se isplati pogledati.

Linker
26. travanj 2024 17:36