UFC

Valentina Shevchenko otkrila dvije potencijalne protivnice: ‘Trilogija protiv Nunes ima smisla‘

Valentina Shevchenko

 Diego Ribas/PxImages/Newscom/Profimedia
Za sada još ništa od toga, ali u nekoj skorijoj budućnosti bi mogli gledati taj meč

Valentina Shevchenko posljednji je puta nastupala u šestom mjesecu ove godine kada je u dosta tijesnom meču svladala Tailu Santos podijeljenom sudačkom odlukom. Bila je u tom meču Valentina najbliže porazu još od 2017. godine kada je izgubila od Amande Nunes, no prvakinja je ipak uspjela zadržati pojas i svladati izazivačicu.

Devet pobjeda za redom je trenutno stanje Valentine Shevchenko, iako je posljednja pobjeda bila dosta nategnuta. Ne čudi stoga da Taila Santos cijelo vrijeme pokušava doći do novog meča protiv Valentine, no izgleda da ona nije zainteresirana jer je jučer otkrila dvije potencijalne protivnice.

‘‘Razmišljam o dva imena, Alexa Grasso i Manon Fiorot. Te dvije izazivačice su ekstremno dobre i spremne za takav test. Mislim da može bilo koja od njih. Tu su uvijek interesi, ali ja sam spremna na to jer ta borba (protiv Nunes) ima smisla. Ali da, vidjet ćemo kako će se sve odigrati. Ali mislim da bilo kakav ‘superfight‘ s nekim velikim imenom ima smisla.‘‘, rekla je Valentina na World MMA Awards.

Nedavno je i Weili Zhang izrazila želju za borbom protiv Valentine, a i Valentina je zainteresirana:

‘‘To je definitivno jedna od opcija koje se mogu dogoditi. Vidjela sam njene nedavne borbe. Postala je snažnija, bolja tehnički. Ali ako će se borba dogoditi, ništa joj neće pomoći.‘‘, zaključila je Valentina.

Od svih ovih opcija fanovi bi zasigurno najviše voljeli gledati trilogiju sa Amandom Nunes, ali hoće li se ona i dogoditi, ostaje nam za vidjeti.

Linker
19. travanj 2024 00:24