UFC

Valentina Shevchenko: ‘Santos nije otkrila moje nedostatke, bilo mi je drago pokazati iz čega se mogu izvući‘

Valentina Shevchenko

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Ne zna se kad se bori i protiv koga

Valentina Shevchenko je borkinja koju mnogi smatraju jednom od najboljih danas. Na UFC 275 priredbi je imala vjerojatno najtežu obranu titule do sad, a za toliko težak meč je najzaslužnija izazivačica Taila Santos.

‘‘Bila je to dobra borba. Taila, ona je bila dobra, snažna protivnica. Drago mi je što je to bila izazovna borba, drago mi je da sam imala priliku dokazati da mogu prevladati bilo kakvu situaciju u borbi bez obzira na sve. Nije sve u tehnici, ima nešto i u mentalnoj igri i čvrstoći. Nije bitno kako i kad, uvijek moraš pronaći put da pobijediš borbu. To je moj mentalni sklop i drago mi je da sam to mogla i pokazati‘‘, rekla je Shevchenko.

Pitali su ju postoji li možda i mogućnost da promijeni kategoriju, no onda će izgleda ostati u svojoj matičnoj, muha kategoriji. Na kraju je zaključila:

‘‘Mislim da će za sad moja sljedeća borba biti obrana titule u muha kategoriji. Pogotovo sad jer možete vidjeti koliko jakih protivnica i izazivačica ima trenutno u kategoriji. Pogotovo sad kad ljudi misle da je Taila otkrila recept kako me pobijediti, tek sad osjećam obavezu da im pokažem da je to samo priča a ne stvarnost‘‘, zaključila je Valentina.

Linker
26. travanj 2024 06:48